News

Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, implicat într-un accident auto! A fost transportat la spital

07.06.2019 | 12:25
Mircea Basescu fratele lui Traian Basescu implicat intrun accident auto A fost transportat la spital

Fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a fost implicat într-un accident rutier și a fost transportat imediat la spital. Accidentul s-a produs pe DN 37, în Eforie Nord, iar fratele fostului președinte al României a avut nevoie de îngrijiri medicale imediate. Băsescu era la volanul unei mașini de teren.

Mircea Băsescu, accident în Eforie Nord

Serviciul Rutier Constanța a deschis o anchetă pentru verificarea modului în care a avut loc accidentul. În urma ciocnirii dintre mașina lui Băsescu și o altă mașină, două persoane au rezultat rănite, transmite IPJ Constanța. Una dintre victime a suferit un traumatism cranio-facial, iar cealaltă persoană un traumatism cranio-facial și unul lombar.

Victimele au fost luate de o ambulanță și transportate în timp eficient la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Fratele fostului președinte a fost implicat într-un scandal monstru în urmă cu câțiva ani într-un dosar de corupție, în care apar nume controversate din lumea interlopă, printre care Bercea Mondial.

Scandalul Bercea Mondial: Mircea Băsescu, pata neagră a celui de-al doilea mandat al fostului președinte

Relația dintre Bercea Mondial și Mircea Băsescu era una foarte apropiată încă din anul 2010. Fratele lui Băsescu a botezat-o pe nepoata lui Sandu Anghel, acela fiind unul din momentele-cheie în care a intrat în acest cerc vicios de cumetrie. Presa de la acea vreme scria că botezarea ar fi fost făcută în semn de recompensă pentru ajutorul pe care Bercea Mondial l-a oferit, în bani și în voturi, lui Traian Băsescu la alegerile din anul 2009.

În anul 2011, Bercea Mondial intra la pușcărie pentru că și-a înjunghiat un nepot. Au apărut apoi niște înregistrări în care Bercea comunica cu Mircea Băsescu, prin intermediari sau nu, în care îi cerea ca acesta să intervină la președinte pentru a primi o pedeapsă mai mică sau pentru a scăpa de închisoare, căci acesta avea zeci de dosare penale înregistrate la procurori.