Sport

Mircea Bornescu a plecat de la FC U Craiova 1948! A rezistat 3 luni şi jumătate la echipa lui Mititelu

Mircea Bornescu a anunţat că părăseşte clubul patronat de Adrian Mititelu printr-un mesaj postat pe Facebook.
06.07.2021 | 21:13
Mircea Bornescu a plecat de la FC U Craiova 1948 A rezistat 3 luni si jumatate la echipa lui Mititelu
Mircea Bornescu (stânga) a părăsit U Craiova 1948 la scurt timp după Eugen Trică (dreapta). Adrian Mititelu Jr. (centru) conduce clubul în absenţa tatălui. FOTO: facebook
ADVERTISEMENT

Doar trei luni şi jumătate a rezistat Mircea Bornescu la U Craiova 1948. El fusese numit în funcţia de team manager pe finalul lunii martie a acestui an, în aceeaşi perioadă în care Eugen Trică revenea pe banca echipei.

Mircea Bornescu a plecat de la U Craiova 1948

În cursul zilei de 6 iulie, el şi-a anunţat, printr-un mesaj postat pe Facebook, plecarea de la clubul din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Drumul meu alături de Universitatea Craiova se oprește aici! Mulțumesc frumos tuturor jucătorilor și oamenilor din staff care au pus umărul la promovarea echipei în Liga 1.

Vreau să le mulțumesc celor din Peluza Sud care de fiecare dată când a fost greu au fost alături de noi și ne-au susținut! Mult succes în continuare!“, a scris Mircea Bornescu.

ADVERTISEMENT
Mesajul lui Mircea Bornescu, pentru prietenii de pe facebook. FOTO: captură
Mesajul lui Mircea Bornescu, pentru prietenii de pe facebook. FOTO: captură

Fostul portar a ales să anunţe despărţirea sa de U Craiova 1948 numai prietenilor virtuali, întrucât mesajul acestuia nu a fostul unul distribuit publicului larg, ci doar cercului de urmăritori.

Iar reacţiile acestora nu au întârziat. Cei mai mulţi i-au urat mult succes în continuare şi nu puţini au fost cei care au remarcat faptul că mandatului lui a fost unul mult prea scurt.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fanii au făcut rapid legătura cu plecarea lui Eugen Trică de la echipă, antrenorul care a adus promovarea în Liga 1. Trică a fost, însă, înlocuit cu Adrian Mutu.

Dacă fanii Craiovei deplâng plecarea lui Bornescu de la formaţia favorită, cei ai Rapidului îl aşteaptă în Giuleşti.

ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu a jucat timp de patru ani în Bănie, în perioada 2005-2009, după care a mers la Rapid la Bucureşti.

La clubul bucureştean a evoluat în două perioade diferite. Mai întâi între 2009 şi 2011, după care a revenit lângă Podul Grant în iulie 2014, pentru un singur sezon.

Nu a reuşit să câştige niciun trofeu cu cele două formaţii. Singurele performanţe au fost în Cupa României, câştigată alături de Petrolul (2013) şi FC Voluntari (2017).

ADVERTISEMENT