Life

Mircea Bravo a dat lovitura cu filmul ”Mirciulică”. Vloggerul a rămas și el uimit de rezultat: ”Ne-am scos banii”

Mircea Bravo a reușit să dea marea lovitură cu filmul său de comedie ”Mirciulică”. Chiar și el a rămas surprins de rezultat într-un timp atât de scurt.
20.11.2022 | 11:30
Mircea Bravo a dat lovitura cu filmul Mirciulica Vloggerul a ramas si el uimit de rezultat Neam scos banii
Mircea Bravo, uimit de rezultatele filmului său, ”Mirciulică”. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Bravo trăiește una dintre cele mai bune perioade din viața sa din punct de vedere profesional. Vlogger-ul poate spune că a dat marea sa lovitură.

Mircea Bravo, impresionat de rezultatele filmului său, ”Mirciulică”

Mircea Bravo și asociatul său, Cristian Iliușan au pus bazele pentru realizarea filmului de comedie de lung-metraj ”Mirciulică”.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu aveau însă să știe că rezultatul va fi unul atât de fabulos.

Într-un nou vlog postat pe canalul personal de YouTube, Mircea Bravo anunță că nu doar că el și asociatul său au reușit să își scoată deja banii, dar au ieșit și pe profit.

Deși inițial, costurile filmului au fost cu mult mai mari decât cele estimate, se pare că în final, norocul a fost departe celor doi.

ADVERTISEMENT

Mircea Bravo spune că nimeni nu le dădea șanse lui și asociatului său, însă s-a dovedit că acele persoane nu au avut deloc dreptate.

Chiar și el a rămas surprins de ce s-a întâmplat, încă din primul weekend, când la cinema s-au format și cozi. Menționăm că în film a apărut chiar și bunica acestuia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vlogger-ul povestește că în curând, el și asociatul lui se apropie de 300.000 de intrări în cinema, iar sumele încasate sunt pe plus.

”A fost ceva care ne-a surprins și pe noi. Când am văzut în primul weekend că erau cozi la cinema….vă spun sincer….E un sentiment. (…) Ne apropiem de 300.000 de intrări în cinema.

ADVERTISEMENT

Noi avem din toată suma…1 euro și un pic pentru fiecare intrare. Ne-am scos banii. Suntem pe un ușor profit”, a dezvăluit celebrul vlogger.

Mircea Bravo lansează un nou film anul viitor

Mircea Bravo spune că toți banii încasați nu vor fi folosiți în scopuri personale, ci din contră, vor fi investiți în alte proiecte.

Acestea le-a promis fanilor săi noi filme, în perioada care urmează.

”Sunt bani pe care să îi avem de investit în următoarele proiecte. Vrem să facem filme pentru oameni”, a mai declarat Mircea Bravo.

Menționăm că în 2023, vlogger-ul vrea să lanseze alături de echipa sa un alt film, intitulat ”Nuntă pe bani”.

De asemenea, recent, el a vorbit și despre secretul prin care a reușit să facă bani și să ajungă la nivelul la care este astăzi.

ADVERTISEMENT
Tags: