Life

Mircea Bravo, detalii despre viața de om însurat. Ce s-a schimbat pentru faimosul creator de conținut de când este căsătorit

Mircea Bravo, detalii despre viața de om însurat. Creatorul de conținut a dezvăluit ce s-a schimbat pentru el de când s-a căsătorit.
06.10.2022 | 22:35
Mircea Bravo detalii despre viata de om insurat Ce sa schimbat pentru faimosul creator de continut de cand este casatorit
Mircea Bravo, detalii despre viața de om însurat. Ce schimbări au apărut în viața sa. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mircea Bravo s-a căsătorit în această vară iar acum a dat primele detalii despre viața de om însurat. Cum i se pare, de fapt influencerului?

Mircea Bravo, detalii despre viața de om însurat. Ce schimbări au apărut în viața sa

Răspunsul este scurt, Mircea Bravo este un om împlinit de când s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, o femeie pe nume Georgiana, care este profesoară.

ADVERTISEMENT

Creatorul de conținut video a povestit că îi place viața de căsnicie, dar a observat că de când s-a însurat, i s-au schimbat prioritățile și perspectiva de viață, într-un mod constructiv.

Pe de altă parte, căsătorie nu i-a adus acestuia schimbări majore în viața profesională. Dar, ceea ce poate spune faimosul creator de conținut este că este un om mai împlinit de când a renunțat oficial la burlăcie.

ADVERTISEMENT

 „Îmi place viață de căsnicie. Am observat cum prioritățile se schimbă, perspectivele se schimbă, dar într-un mod constructiv.

Căsătoria nu mi-a adus schimbări majore în viața profesională. Mă simt, per total, un om mai împlinit.”, a declarat Mircea Bravo, pentru Click!.

ADVERTISEMENT

Mircea Bravo și-a lansat propriul film

Lucrurile stau foarte bine pe plan personal pentru Mircea Bravo, dar și în ceea ce privește cariera.

Acesta a filmat propriul film, cu faimoasa tanti Lenuța, care joacă rolul bunicii sale în mediul online. Acesta va apărea pe 7 octombrie.

ADVERTISEMENT

Mircea Bravo are 552 de mii de urmăritori pe Instagram și mai mult de un milion de abonați pe Youtube. De altfel, el însuși spunea că nu se aștepta la succesul său.

„Nu pot să îți zic că m-am așteptat de la început la succesul pe care îl am acum. Cumva mi-am reglat pe parcurs așteptările în funcție de feedback-ul pe care l-am primit de la public.

Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că de mic mi-a plăcut să fiu în centrul atenție, dar nu acesta a fost scopul în sine”, a declarat Mircea Bravo pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: