Life

Mircea Bravo s-a căsătorit. Cine e soția lui. Imagini de la nuntă

Mircea Bravo s-a căsătorit cu iubita lui, o tânără originară din Bistrița. Au apărut primele imagini de la marele eveniment de la care nu putea să lipsească Tanti Lenuța, alături de care vloggerul filmează mereu.
17.06.2022 | 08:20
Mircea Bravo sa casatorit Cine e sotia lui Imagini de la nunta
Mircea Bravo alături de tanti Lenuța, prezentă și ea la nuntă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mircea Bravo s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Pe data de 16 iunie, faimosul creator de pe rețelele de socializare a avut cele mai mari emoții din viața lui, după ce și-a unit destinele cu iubita sa.

Mircea Bravo s-a căsătorit. Cine e soția lui

Vestea despre căsătorie a fost dată cu o săptămână în urmă, la un eveniment la care YouTuber-ul a fost prezent. Tânăra cu care Mircea Bravo s-a căsătorit este originară din Bistrița, iar diferența de vârstă dintre ei este de 8 ani.

ADVERTISEMENT

Iubita și proaspăta soția lui Mircea Bravo este cadru universitar, dar acesta s-a ferit să o expună public.

Totuși, au apărut imagini de la nunta lui Mircea Bravo, după ce s-a căsătorit. În imaginile publicate pe rețelele de socializare, vedem că nelipsită de la nuntă a fost bunica lui Mircea Bravo, cea alături de care el filmează foarte des și datorită căreia a avut un real succes.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot din imagini putem observa că rochia aleasă de mireasă este una simplă, cu un decolteu adânc și un voal destul de lung. Mircea Bravo s-a căsătorit într-un costum clasic, cu pantaloni negri, un papion și sacou albastru.

Mircea Bravo s-a căsătorit. Cine e soția lui. Imagini de la nuntă
Mircea Bravo s-a căsătorit. Imagini de la nuntă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Mircea Bravo a trecut prin clipe grele înainte de faimă

Înainte de faimă, Mircea Bravo a trecut prin clipe foarte grele. Vloggerul spunea că nu avea bani să meargă la dentist și drama lui a fost chiar mai mare după ce, în urma unei pățanii de la mare, a rămas fără un dinte.

ADVERTISEMENT

„Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar.

Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”, spunea Mircea Bravo pentru Click.

ADVERTISEMENT

Care este numele real lui Mircea Bravo

Deși este cunoscut drept Mircea Bravo, acesta nu este numele real al celui care face clipuri amuzante pe rețelele de socializare.

Mircea Popa este numele real al celui cunoscut publicului drept Mircea Bravo.

Acesta postează filmulețe din anul 2014 și, la început, se ocupa de filmarea unor farse, lucru care i-a nemulțumit pe părinții acestuia.

Mai mult, mama lui Mircea Bravo plângea de rușine, după cum a mărturisit chiar el. Acum, Mircea Bravo are peste un milion de urmăritori pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: