ADVERTISEMENT
Life

Mircea Diaconu a luat o decizie neașteptată. Anunțul neplăcut făcut după zeci de ani de carieră

Autor: Dan Suta | 09.05.2021 | 15:31
Mircea Diaconu a luat o decizie neașteptată. Anunțul neplăcut făcut după zeci de ani de carieră
Mircea Diaconu, actor. Foto: captură Antena 3

Actorul Mircea Diaconu a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că a luat decizia de a nu mai juca în piese de teatru, marele său vis după zeci de ani de carieră fiind acela de a realiza un film.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul actor a mărturisit că lumea filmului îl atrage mai mult și că și-ar dori ca scenariile pe care le scrie să fie ecranizate, însă nu a găsit deocamdată un regizor care să se potrivească viziunii poveștilor sale.

Artistul a spus că multă lume i-a sugerat să facă regie pentru ca poveștile sale să iasă exact așa cum și le-a imaginat, însă nu e foarte hotărât dacă vrea să facă acest pas.

Mircea Diaconu, despre vremurile pe care le trăim

Mircea Diaconu a fost invitat în emisiunea „De-a viața ascunselea” de la Antena 3 unde, pe lângă meseria care l-a consacrat, cea de actor, a vorbit și despre cum a simțit și simte în continuare perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT

Diaconu a fost întrebat cum ar descrie vremurile pe care le trăim ca gen artistic, iar acesta nu s-a putut limita doar la tragedie, spunând că este un amalgam din toate.

„Trăim toate împreună, Nu există niciodată ceva unic. Tot timpul lucrurile se amestecă. Ecuația comicului este următoarea: cineva are un necaz, iar altcineva râde. Luăm un exemplu: soțul păcălit pe scenă, amantul e sub pat, lumea râde”, a declarat Mircea Diaconu la Antena 3.

„Au închis lumea ca niște proști și ipocriți”

Actorul a mai spus și care este în viziunea sa cea mai mare greșeală pe care lumea a făcut-o în pandemie: exact statul în casă.

ADVERTISEMENT

Acesta a mărturisit că, în ciuda restricțiilor, el a fost mai mult pe afară, bucurându-se de natură, lucru pe care îl recomandă oamenilor, argumentând de ce e important să nu pierdem contactul cu mediul înconjurător.

„Principala greșeală a fost asta: că au închis lumea ca niște proști și ipocriți ce sunt. Lumea a mai trecut prin asta fără să aibă atâtea scule și pricepere ca astăzi.

ADVERTISEMENT

Plus că imunitatea scade pe măsură ce nu te vede soarele. Trebuiau luate toate măsurile sanitare în condiții de mișcare continuă”, a mărturisit Mircea Diaconu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!