News

Mircea Diaconu, amenințare la adresa USR-PLUS: “Eu zic să țină cont de părerile noastre”

20.04.2021 | 22:42
Mircea Diaconu amenintare la adresa USRPLUS Eu zic sa tina cont de parerile noastre
ADVERTISEMENT

Mircea Diaconu, susținător declarat al partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a adresat marți, la România TV, o amenințare la adresa USR-PLUS, declarând că: “eu spun să țină cont de părerile noastre, deoarece nu mai este mult până în 2024”.

Actorul a fost destul de vocal în ultima perioadă, el comentând actuala criză politică, de după demiterea lui Vlad Voiculescu, și în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Voiculescu a fost demis în urmă cu câteva zile din funcția de Ministru al Sănătății de către Florin Cîțu, iar în acest moment premierul asigură interimatul pentru acest portofoliu.

Mircea Diaconu, amenințare la adresa USR-PLUS: “Să țină cont de părerile noastre”

“Orice formă de coagulare sau de unire este binevenită și obligatorie în țara asta. Un ministru a fost demis rapid de către prim-ministru, iar motivele contează mai puțin.

ADVERTISEMENT

Decizia, conform Constituției, o ia prim-ministrul, iar fapta, probabil, într-o coaliție trebuie să urmeze niște pași, că nu se poate altfel.

Firește că discuți cu acei oameni care reprezintă partidul din care vrei să demiți ministrul și îi spui să aducă pe altcineva, aici nu este nimic anormal.

ADVERTISEMENT

Acum când USR-PLUS încearcă să obțină un fel de protocol semnat că premierul nu o să mai scoată pe nimeni afară, iar asta este greșit.

Vedeți, nu ne duce capul, gândul…s-au spus multe lucruri despre metehnele politicii românești, atât de multe vorbe tranșante între cei din PNL și cei din USR-PLUS, încât nu le mai poate lua înapoi.

ADVERTISEMENT

Această discuție nu se poartă între doi-trei oameni, ci între noi toți. Nu vă dați seama că se fac de râs ambele părți în raport cu noi? Eu zic să îi intereseze de părerile noastre, că nu mai e mult până în 2024.

Se tot vorbește de alegeri anticipate, nu cred că este cazul, asta e părerea mea, diferența între părerile pe care le au acum oamenii față de ce au ales la vot nu este atât de mare.

Mai mult decât atât, s-a văzut că în România nu se poate ajunge la așa ceva, reflexul de parlamentar este prea puternic pentru a se putea discuta despre așa ceva, a declarat Mircea Diaconu la România TV.

ADVERTISEMENT