News

Mircea Diaconu și Kelemen Hunor și-au depus semnăturile la BEC. Amândoi au fost luați în colimator de protestatarul Marian Ceaușescu. Video

21.09.2019 | 22:00
Mircea Diaconu si Kelemen Hunor siau depus semnaturile la BEC Amandoi au fost luati in colimator de protestatarul Marian Ceausescu Video

Mircea Diaconu, candidatul independent la alegerile prezidențiale, dar care este susținut de ALDE și Pro România, și-a depus sâmbătă candidatura la Biroul Electoral Central. El a avut parte de o primire nu foarte plăcută, fiind huiduit de către protetatarul Marian Ceaușescu, cel care i-a reproșat fostului actor că s-a alăturat unor foști membri ai Partidului Comunist.

Mircea Diaconu, sabotat de protestatarul Marian Ceaușescu

În timp ce Mircea Diaconu dădea declarații presei, Marian Ceaușescu striga către el: „Mă doare când văd că Mircea Diaconu stă alături de foști comuniști! Domnule Diaconu, nu mai stați lângă comuniști! Doamna Norica Nicolai este o fostă comunistă cu funcții în conducere”, a strigat Marian Ceaușescu.

În schimb, Norica Nicolai și Mircea Diaconu l-au ignorat pe protestatarul din #Rezist. Candidatul independent, dar susținut de ALDE și Pro România, a avut să spună că: „Apelul meu este să încercăm pe cât posibil să refacem speranţa, încrederea în noi şi viitorul nostru, cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o şansă, ultima, depinde câţi vom fi”, a afirmat Diaconu la sediul BEC. El a explicat că este susţinut de ALDE şi Pro România prin alianţa electorală ”Un om”, ai cărei copreşedinţi sunt Norica Nicolai şi Sorin Cîmpeanu.

Gepostet von Ceausescu Marian am Samstag, 21. September 2019

Kelemen Hunor a fost luat și el în colimator de protestatarul Marian Ceaușescu

Nu doar Mircea Diaconu a avut parte de huiduielile lui Marian Ceaușescu. Și președintele UDMR, Kelemen Hunor, cel care a depus astăzi 266.000 de semnături, a fost luat în colimator de protestatar: „Aveți pe cineva din UDMR care este condamnat cinci ani cu executare și el este fugar la Budapesta!”, cu referire la fostul senator Gergely Olosz.

Gepostet von Ceausescu Marian am Samstag, 21. September 2019

Hunor a venit la BEC pe o trotinetă electrică pentru a-și arăta grija pentru mediu: „Am venit cu această trotinetă electrică ca să dau un mesaj pentru fiecare cetățean să folosim mai puțin mașinile, să avem grijă de mediu, de viitorul copiilor noștri și să nu încercăm să limităm dreptul nimănui de a folosi bicicletă electornică sau chiar trotinetă. Când începe campania electorală, vom îmcerca să adresăm câtre fiecare cetățean mesaje și proiecte pentru viitor”, a spus președintele UDMR.