Sport

Mircea Dinescu îi ia apărarea lui Reghecampf și îl ironizează pe Mihai Rotaru: „Cum îl cheamă? Săracul… mi-e milă de el, are probleme”

Mircea Dinescu, gazda emisiunii „Poezie și Delicatețuri”, a sărit în apărarea lui Laurențiu Reghecampf, demis de la Universitatea Craiova din cauza mai multor episoade mondene.
14.06.2022 | 16:02
Mircea Dinescu ii ia apararea lui Reghecampf si il ironizeaza pe Mihai Rotaru Cum il cheama Saracul mie mila de el are probleme
Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova după doar 10 luni. Sursă foto: captură Prima TV
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru l-a atacat pe Laurențiu Reghecampf pentru aparițiile sale publice repetate, iar FANATIK a aflat că acesta a fost unul dintre motivele pentru care antrenorul a fost demis de la Universitatea Craiova. Mircea Dinescu însă îi dă replica omului de afaceri.

Mircea Dinescu nu înțelege discursul lui Mihai Rotaru: „Imaginea clubului nu avea decât de câștigat”

În ultimele luni, Laurențiu Reghecampf a apărut la emisiunea „Fiță cu Adiță”, podcastul lui Cătălin Măruță, show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai” și nu în ultimul rând ca invitat al lui Mircea Dinescu. Poetul l-a pus la cratiță pe Reghe, însă nu consideră că această apariție a prejudiciat clubul Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Scriitorul s-a simțit lezat de declarațiile lui Rotaru și a sărit în ajutorul lui Laurențiu Reghecampf: „Mi-e milă de oamenii ăștia. Eu nu-l cunoșteam pe Reghecampf, la emisiune am făcut-o. Mi s-a părut un băiat cumsecade, delicat și chiar timid. Nu avea decât de câștigat stând cu mine la taclale. Unde să stea un antrenor, numai la babaroase? (n.r. – zarurile cu care se joacă barbut)”.

Ce, e bebeluș, să ceară voie? «Vreau să fac pipi, tovarășe». Este un antrenor, o figură. Cum să ceară voie să meargă la Dinescu? De ce trebuie să anunți? Imaginea clubului nu avea decât de câștigat”.

ADVERTISEMENT

Mircea Dinescu a remarcat calitățile de bucătar ale lui Laurențiu Reghecampf: „Se pricepe puțin”

Laurențiu Reghecampf a gătit în repetate rânduri pentru jucătorii săi pe la echipele pe care le-a antrenat, iar acest lucru i-a atras atenția maestrului Dinescu: „În primul rând, și-a arătat latura omenească. A gătit, se pricepe puțin. Conveniserăm să nu vorbim nimic despre viața lui sentimentală și am acceptat cu mare plăcere”.

Ba mai mult, discuțiile s-au rezumat strict la fotbal și nu s-a făcut referire la problemele cu care se confruntă antrenorul în viața sentimentală și la divorțul de Anamaria Prodan: „Nu-mi place să vorbesc despre ce faci în timpul liber, cu cine te culci. Am discutat despre fotbal, au cântat și imnul Craiovei acolo, a fost o chestie foarte simpatică”.

ADVERTISEMENT

Mircea Dinescu îi râde în nas lui Mihai Rotaru: „O să propun conducerii televiziunii să reluăm acea emisiune”

Mircea Dinescu nu numai că nu consideră că a fost o greșeală prezența lui Reghecampf în emisiunea sa, ci dorește și redifuzarea acesteia:

„Duminică o să propun conducerii televiziunii să reluăm acea emisiune. Acest domn mi-a făcut reclamă mascată. Cum îl cheamă? (n.r.- i se transmite: Mihai Rotaru) Săracul… mi-e milă de el, are probleme”, a spus Dinescu la „Focus”, pe PrimaTV.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, deranjat de aparițiile mondene ale lui Reghe: „Nu e plăcut să se asocieze echipa ta cu alte evenimente”

Mihai Rotaru consideră că Universitatea Craiova a avut de suferit din cauza divorțului plin de scandal dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, coroborate cu aparițiile publice din ce în ce mai dese ale antrenorului, chiar înaintea meciurilor.

„Noi l-am sprijinit pe Laurențiu în toată această perioadă, nu e plăcut să se asocieze echipa ta cu alte evenimente, dar nu a contat în această decizie, pentru că dacă ar fi contat, am fi ajuns la această decizie în urmă cu 6-7 luni de zile. El nu a greșit cu nimic față de club, dar fiind persoană publică ești mai mult în vizorul tuturor.

La Craiova e o rigurozitate clară, asta îmi doresc eu, nu înseamnă că un antrenor a făcut ceva greșit, dar pur și simplu ne dorim ceva mai mult. Cel mai aproape de ce ne-am dorit a fost Devis Mangia, muncea de la 9 dimineața, făcea analiza care dura 4-5 ore, viziona mult adversarul, după mergeau să mănânce”, a declarat omul de afaceri la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT