Life

Mircea Eremia iubește din nou. “Am o persoană specială în viața mea”

Mircea Eremia este mai fericit ca niciodată. Artistul a recunoscut că în viața sa a părut o persoană specială. Fratele Alinei Eremia a dezvăluit cum a reușit să o cucerească pe noua sa iubita.
13.01.2022 | 10:35
Mircea Eremia iubeste din nou Am o persoana speciala in viata mea
Mircea Eremia are o nouă iubită. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mircea Eremia a fost mereu destul de discret atunci când a venit vorba despre viața sa.

De curând, artistul a anunțat că iubește din nou, dar nu a vrut să ofere prea multe amănunte despre cea care i-a furat inima.

A dezvăluit totuși, cum a reușit să o cucerească.

Mircea Eremia iubește din nou. “Am o persoană specială în viața mea”

Fratele Alinei Eremia nu mai este singur. Artistul este implicat într-o nouă relație, iar persoana din viața lui îl face să radieze de fericire. Acesta nu a vrut deocamdată să dea prea multe amănunte despre cea care i-a furat inima, mai ales că nu este persoană publică.

ADVERTISEMENT

A cunoscut-o în luna decembrie și o cheamă Ștefi. În urmă cu câteva zile, Mircea Eremia spunea că tânăra seamănă foarte mult cu sora sa.

Artistul a povestit cum a cucerit-o pe tânăra misterioasă.

“Am și o persoană mai specială în viața mea. O relație de puțin timp, nu pot să spun prea multe. Merge foarte bine, nu mai sunt burlac. Este o relație în care îmi place să stau.

ADVERTISEMENT

Am cucerit-o prin simplitate, modestie, prin arătarea iubirii adevărate. Când lucrurile sunt frumoase și împărtășim dragoste, nu avem cum să nu primim dragoste“, a spus artistul pentru Antena Stars.

Ce planuri are artistul pentru anul 2022

Mircea Eremia a devenit cunoscut după ce a lansat mai multe piese de succes printre care Cardio sau Dragostea doare. Pentru anul 2022, acesta a decis să schimbe stilul și s-a apucat de manele, urmând exemplul altor artiști cunoscuți.

ADVERTISEMENT

A făcut deja un cover în limba română a melodiei arăbești Habibi Ya nour el ain. Artistul a declarat că în 2022, fanii săi vor avea parte de o mulțime de surprize frumoase. Deja lucrează la mai multe piese și speră că va avea succes. De asemenea acesta a spus că sora sa îl susține în tot ceea ce face.

“Am lucrat la un nou proiect. Am lucrat foarte multe piese. Urmează multe surprize pe plan muzical. Se pot face diferite tipuri de muzică. Cu ajutorul lui Dumnezeu, ne găsim și noi locșorul”, a declarat Mircea Eremia în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT