Alegeri 2024

Mircea Geoană, chemat la startul cursei pentru Cotroceni. Mişcarea România Renaşte îi cere public să candideze la Președinție

Mircea Geoană, chemat la startul cursei pentru Cotroceni. Mişcarea România Renaşte îi cere public să candideze la alegerile prezidențiale.
28.06.2024 | 16:32
Mircea Geoana chemat la startul cursei pentru Cotroceni Miscarea Romania Renaste ii cere public sa candideze la Presedintie
Mircea Geoană, chemat la startul cursei pentru Cotroceni. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mişcarea România Renaşte i-a cerut, vineri, secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, să intre în cursa pentru Cotroceni.

Mircea Geoană, chemat la startul cursei pentru Cotroceni

“Domnule Mircea Geoană, Mişcarea civică şi politică România Renaşte vă cere să vă înscrieţi în cursa electorală pentru cea mai înaltă funcţie în statul român.

ADVERTISEMENT

Vă solicităm, vă îndemnăm şi vă încurajăm! Nu veţi fi singur!”, a declarat Dumitru Borţun, preşedintele Mişcării România Renaşte.

Dumitru Borţun a lansat un apel către ”forțele democratice şi sănătoase” din România pentru a-l susține pe Mircea Geoană la prezidențiale. 

ADVERTISEMENT

Totodată, el a transmis că Mişcarea România Renaşte crede într-o Românie reînnoită cu adevărat, democratică, demnă şi prosperă, care să îşi ocupe locul meritat pe scena internaţională.

Preşedintele Mişcării România Renaşte a subliniat că “încă nu este prea târziu. Nu e târziu să cerem să fim guvernaţi de oameni merituoşi, a căror carte de vizită constă în valoarea profesională, probitatea morală şi dragostea de ţară.

ADVERTISEMENT

Nu e târziu să cerem să fim trataţi cu respect în calitate de cetăţeni, să cerem ca statul să se ocupe responsabil de serviciile publice la care suntem îndreptăţiţi, cum ar fi sănătatea, educaţia, accesul la justiţie.

Nu e târziu să ne dorim o Românie respectată pe plan internaţional pentru capacitatea ei de a-şi promova interesele şi de a-şi respecta partenerii”. 

ADVERTISEMENT

Potrivit lui Dumitru Borţun, țara noastră are nevoie să fie condusă de un președinte implicat, competent şi vizionar,”un profesionist cunoscut şi respectat înăuntru şi în afara ţării, o persoană care să creadă cu aceeaşi putere ca şi noi în renaşterea României”.

Mai mult, acesta a ținut să precizeze că Mişcarea România Renaşte recunoaste președintele de care românii au nevoie în persoana lui Mircea Geoană.

În plus, preşedintele Mişcării România Renaşte a spus că dintre toţi posibilii candidați la alegerile prezidenţiale, ce vor avea loc în acest an, singurul care are o viziune transformatoare este Mircea Geoană.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a...
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a dat în judecată