Mircea Geoană este în doliu. Mama sa, Elena Iuliana Geoană, a murit

Ciută Cerasela   
în HotNews
28/11/2020, 18:44
Mircea Geoană este în doliu. Mama sa, Elena Iuliana Geoană, a murit
Mircea Geoană. Sursa foto - facebook

Mircea Geoană este în doliu, după ce mama sa, Elena Iuliana Geoană, a murit. Politicianul a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook.

Secretarului general adjunct al NATO a avut o relație specială cu cea care i-a dat viață, fiind omul pe care politicianul s-a bazat mereu și care i-a fost alături în cele mai grele momente.

În mesajul postat pe Facebook, Mircea Geoană și-a exprimat regretul față de pierderea suferită. Politicianul a descris-o pe mama sa ca fiind o persoană blândă.

„Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche.

Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi. Știu că toți cei care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun și că vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a scris Mircea Geoană pe rețeaua de socializare.

Politicianul, sprijinit și în perioada alegerilor din 2009 de mama sa

După ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2009, unde l-a avut contracandidat pe Traian Băsescu, Mircea Geoană a primit o replică haioasă de la mama sa, care era o persoană pozitivă și încerca să scoată mereu partea bună din orice eșec.

„M-a sarutat pe obraz si mi-a spus: Lasa, mama. Mai sunt alegeri si peste 5 ani”, declara politicianul, în 2009.

Închide ×