Sport

Mircea Lucescu a comentat grupa lui Dinamo Kiev din Champions League: „Parcă s-au strâns cele mai bune echipe ale continentului”

Mircea Lucescu a vorbit despre tragerea la sorți din Champions League.
26.08.2021 | 22:35
Mircea Lucescu a comentat grupa lui Dinamo Kiev din Champions League Parca sau strans cele mai bune echipe ale continentului
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev va juca în grupa E din Champions League cu Bayern Munchen, Barcelona și Benfica Lisabona, iar „Il Luce” este încrezător înaintea duelurilor, deși este conștient că echipei sale nu îi va fi deloc ușor.

Mircea Lucescu este de părere că în actuala ediție de Champions League, echipele calificate sunt chiar cele mai bune din Europa, inclusiv Șerif Tiraspol, echipa din Republica Moldova calificată în premieră în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a comentat grupa lui Dinamo Kiev din Champions League

Mircea Lucescu a vorbit despre grupa în care Dinamo Kiev a căzut în Champions League, fiind de părere că elevilor săi nu le va fi ușor, dar au prins mai multă experiență după sezonul trecut în care au participat:

„A fost o tragere la sorți complicată pentru noi, nu e simplu. Parcă s-au strâns cele mai bune echipe ale continentului la această tragere la sorți. Nu e întâmplătoare nici venirea lui Șerif Tiraspol, echipă condusă de un ucrainean.

ADVERTISEMENT

Ne propunem să jucăm, problema mea e alta, avem câteva indisponibilități printre titulari. Avem probleme, dar m-aș bucura tare să avem un meci bun, cum am făcut la Barcelona.

Anul trecut era ceva mai diferit, era o pauză de câțiva ani de când echipa nu se mai calificase în Champions League”.

ADVERTISEMENT

„Barcelona e fără Messi, dar are un stil de joc care le dă siguranță în meciuri. Pe Messi îl vom vedea în cealaltă grupă cu Manchester City, când va juca împotriva lui Guardiola”, a mai spus Mircea Lucescu, la TV DigiSport.

„Nu cred că se transferă Cristiano Ronaldo la Manchester City!”

Mircea Lucescu a comentat și grupa din care face parte PSG și Manchester City, în care Lionel Messi se va reîntâlni cu Pep Guardiol și „Il Luce” a făcut și o presupunere despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester City, mutare care i se pare imposibilă:

ADVERTISEMENT

„Nu cred că se transferă Cristiano Ronaldo la Manchester City”.

„E greu să-l judeci pe Messi pentru transfer, nu mă așteptam să plece, dar el era obișnuit să câștige titluri și poate îi era mai greu să o facă acum la Barcelona și s-a dus la o echipă care e favorită la câștigarea Champions League.

Nu trebuie să ne facem iluzii, ne vom obișnui ca echipele bogate să bată echipele mai puțin bogate”, a mai spus Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT
Tags: