Sport

Mircea Lucescu a dat verdictul în disputa pe nume, culori și palmares dintre cele două tabere roș-albastre. ”FCSB e Steaua”

Cel mai galonat antrenor român din toate timpurile, Mircea Lucescu, a tranșat fără să ezite duelul dintre oficialii cluburilor FCSB și CSA Steaua, pe tema numelui și a palmaresului.
18.05.2022 | 23:02
Mircea Lucescu a dat verdictul in disputa pe nume culori si palmares dintre cele doua tabere rosalbastre FCSB e Steaua
Mircea Lucescu a tranșat ferm duelul dintre taberele roș-albastre: ”FCSB e Steaua”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Până instanțele civile din România vor da un verdict final și irevocabil în scandalul ce datează de ani de zile între cele două tabere roș-albastre, Mircea Lucescu a răspuns ferm când a fost întrebat care dintre cele două grupări este continuatoarea câștigătoarei Cupei Campionilor Europeni.

Pentru Mircea Lucescu există o singură echipă Steaua

Mircea Lucescu nu concepe alt rezultat final în disputa pe palmares, siglă, culori și nume, dintre FCSB ȘI CSA Steaua. Reputatul tehnician s-a duelat în întrecerile interne doar cu Steaua, echipa care evolua în Gehncea.

ADVERTISEMENT

Împotriva celor de la FCSB, de când echipa patronată de Gigi Becali a fost obligată de instanțe să-și schimbe numele și sigla, nu a ”jucat”.

Acest lucru nu înseamnă nimic pentru ”Il Luce”. Antrenorul de 76 de ani susține de mai multă vreme același lucru, și anume că echipa finanțată de Gigi Becali este… Steaua.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.ro, Lucescu nu a ezitat atunci când jurnalistul l-a chestionat cu privire la acest scandal.

”FCSB? (a întrebat Ovidiu Ioanițoaia)”

”Steaua! Pentru mine e Steaua”, a venit răspunsul prompt al lui Mircea Lucescu.

De altfel, antrenorul celor de la Dinamo Kiev are o relație apropiată cu omul de afaceri Gigi Becali și chiar a făcut un lobby intens pentru ca echipa acestuia să fie reprimită în Ghencea pentru meciurile de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu e decis să-și ducă până la capăt contractul cu Dinamo Kiev

Războiul declanșat de Rusia în Ucraina a oprit toate competițiile sportive, însă Mircea Lucescu nu are de gând să renunțe la contractul pe care îl are cu Dinamo Kiev.

Atrocitățile comise de armata Rusiei în Ucraina nu l-au doborât pe tehnicianul care le-a văzut la viața lui pe toate. ”Il Luce” spune că în ultima perioadă a avut mai multe oferte de la cluburi europene, însă le-a refuzat.

ADVERTISEMENT

”Am contract până în 2024, deocamdată nu pot să las echipa în haosul ăsta. Oferte există, foarte serioase… Am avut și de la Fenerbahce! Dar momentan lucrurile nu mai sunt valabile.

Eu nu pot să las Dinamo Kiev în situația asta. Pentru nimic în lume. Ar fi un semn de lașitate. Plus de asta eu am trecut prin toate în fotbal. Și prin războaie”, a spus Mircea Lucescu, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,65 este cota pentru ”1 și sub 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: