Fotbal international

Mircea Lucescu a mers în vestiarul FCSB-ului înainte de turul cu Mlada Boleslav şi s-a enervat pe presă: “Voi sunteţi nesimţiţi?” VIDEO EXCLUSIV

08.08.2019 | 21:52
Mircea Lucescu a mers in vestiarul FCSBului inainte de turul cu Mlada Boleslav si sa enervat pe presa Voi sunteti nesimtiti VIDEO EXCLUSIV

Mircea Lucescu a venit la Giurgiu pentru meciul FCSB – Mlada Boleslav şi i-a vizitat pe jucătorii antrenaţi de Vergil Andronache la vestiare. Cele două formaţii se duelează în prima manşă a turului 3 preliminar din Europa League.

Cât a stat Mircea Lucescu în vestiarul FCSB-ului înainte de meciul cu Mlada Boleslav

Înainte de meciul FCSB – Mlada Boleslav, Mircea Lucescu a mers în vestiarul roş-albaştrilor şi i-a încurajat pe jucătorii antrenaţi de Vergil Andronache. “Il Luce” a fost invitat la Giurgiu de Gigi Becali, care i-a oferit un loc în loja lui. Fostul antrenor al lui Şahtior Doneţk a stat preţ de trei minute în vestiarul vicecampioanei României.

Înainte să intre în vestiar, Mircea Lucescu s-a contrat cu jurnaliştii care se aflau în zonă şi îşi doreau să-i ia o reacţie înainte de startul meciului. “Chiar sunteţi nesimţiţi”, a tunat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu pleacă vineri în Ucraina. Merge la Dinamo Kiev – Şahtior Doneţk

După meciul FCSB – Mlada Boleslav, Mircea Lucescu va pleca în Ucraina pentru a asista la meciul Dinamo Kiev – Şahtior Doneţk, partidă care se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00.

Mircea Lucescu este dorit de conducătorii lui Dinamo Kiev şi are şanse importante să-i ia locul lui Alyaksandr Khatskevich.