Fotbal international

Mircea Lucescu, amintire tulburătoare despre Răzvan: ”Era să moară în accident”. EXCLUSIV

18.02.2019 | 17:01
Mircea Lucescu a dezvăluit care este cea mai tulburătoare amintire despre fiul său, Răzvan

Tehnicianul Mircea Lucescu a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK care este cea mai tulburătoare amintire despre fiul său, Răzvan. Fostul selecționer al naționalei Turciei a povestit cum era ca actualul antrenor de la PAOK Salonic să-și piardă viața într-un accident de circulație.

”Cel mai tare m-a emoționat momentul în care noi jucam cu Dinamo Moscova la Desenzano del Garda (n.a. – provincia Brescia, Italia), el era la Crema (n.a. – provincia Cremona, Italia), trebuia să vină la meci și a avut un accident groaznic de mașină, s-a aplecat să ia o casetă, a derapat că ploua, pe marginea drumului era un canal cu apă și el s-a răsturnat, cu mașina, cu capul în jos, în canalul ăsta cu apă. Era și legat cu centura de siguranță…”, a povestit Mircea Lucescu în interviul pentru FANATIK.

Răzvan și Mircea Lucescu ciocnesc un pahar de vin
Răzvan și Mircea Lucescu ciocnesc un pahar de vin

Mircea Lucescu, amintire tulburătoare despre Răzvan: ”Chiar puteam să-l pierd”

”În ’91… avea 22 de ani… M-au sunat că e la spital… Cum s-a desfăcut, că era cu capul în apă, el știe… că altfel se îneca… L-a ajutat faptul că era sportiv. Ăla a fost cel mai teribil moment din viața lui… și a mea… Mașina praf, dar nu m-a mai interesat mașina, putea să moară… Chiar puteam să-l pierd…”, și-a amintit Mircea Lucescu despre teribilul incident în care a fost implicat Răzvan.

Fostul selecționer al Turciei a rememorat și panica trăită la cutremurul din 1977: ”Nici nu știu cum am fugit de la Săftica, începea camiponatul în weekend-ul ăla, cutremurul a fost vineri, nici nu știu cum am reușit să trec și când am ajuns la bloc, pe Știrbei stăteam, erau toate căzute în fața blocului… Am intrat și căzuse un perete mare pe patul lui Răzvan, dacă stătea acasă era nenorocire… Norocul nostru că au fost plecați… Deși putea să se întâmple și la „Scala” o nenorocire, au căzut trei blocuri foarte aproape de cinematograf…”.

Mircea Lucescu a mai povestit cum l-a salvat de la închisoare pe Dănuț Lupu în Scoția. Răzvan Lucescu a împlinit duminică 50 de ani și a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.