Fotbal intern

Dinamo, degeaba în play-off? “E greu să prindă cupele europene”

Dinamo se chinuie să prindă un loc în play-off, dar Mircea Lucescu este convins că acest lucru nu ar garanta prezenţa în Europa. În schimb, optimist pentru derby.
15.02.2018 | 21:12
Dinamo, degeaba în play-off?
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu anticipează un meci echilibrat între FCSB şi Dinamo, duminică, de la ora 20:45. Totuşi, chiar dacă se vor descurca bine în derby, selecţionerul Turciei nu le dă prea multe speranţe pentru viitor.

“Pentru Dinamo e greu să prindă un loc în Cupele Europene, chiar şi dacă prinde un loc în play-off. Dar Dinamo – Steaua rămâne un derby. Va fi un joc echilibrat, indiferent că FCSB joacă azi cu Lazio”, a spus Lucescu pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

După o serie foarte bună pe care a avut-o în Liga 1, Dinamo a ajuns, în cele din urmă, pe un loc de play-off în Liga 1. Echipa pregătită de Vasile Miriuţă este pe locul şase, cu 38 de puncte, două peste CSMS Iaşi, formaţia de pe locul 7.

În afara partidei de duminică, împotriva celor de la FCSB, Dinamo mai are de jucat şi partida de la Giurgiu, contra Astrei. În funcţie de aceste două partide se va decide dacă Dinamo prinde un loc de play-off.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri