Fotbal intern

Mircea Lucescu, aproape de revenirea la Rapid! Primarul Tudorache: ”Luni mă întâlnesc cu el”

30.11.2019 | 16:51
Mircea Lucescu, aproape de revenirea la Rapid! Primarul Tudorache: ”Luni mă întâlnesc cu el”
Mircea Lucescu este aproape de revenirea la Rapid București, formație pe care a antrenat-o în două rânduri în sezoanele 1997-1998 și 1999-2000
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Mircea Lucescu este aproape de revenirea la Rapid București, formație pe care a antrenat-o în două rânduri în sezoanele 1997-1998 și 1999-2000. Il Luce este fără contract din luna februarie, atunci când a fost demis de la cârma echipei naționale a Turciei.

Mircea Lucescu, aproape de revenirea la Rapid: ”Va veni sută la sută”

”Mircea Lucescu va veni, sută la sută, la Rapid. Asta pot garanta. Ma văd luni cu domnia sa, totul e în regulă. Deja nu se mai poate. Am înțeles că am pierdut iar, lucru regretabil. Nu știu ce a făcut Mioveni, dar luni se vor clarifica multe”, a declarat primarul Dan Tudorache despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid.

ADVERTISEMENT

Conform prosport.ro, Mircea Lucescu, în vârstă de 74 de ani, va ocupa la Rapid București funcția de manager general și ar urma să coordoneze toată activitatea clubului, de la transferuri și până la Centrului de Copii şi Juniori.

Dan Tudorache, relație tensionată cu Pancu

Rapid București a fost învinsă de Farul Constanța, scor 1-3, într-un meci din etapa a 19-a și este pe locul trei în clasamentul din Liga 2, cu 32 de puncte, la șase puncte în urma liderului UTA Arad și la două puncte de CS Mioveni, formația de pe poziția secundă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 10 zile, antrenorul giuleștenilor Daniel Pancu a lansat un atac extrem de dur la adresa primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, considerat părintele spiritual al proiectului noului Rapid. Edilul a anunțat că după obținerea promovării în Casa Pariurilor Liga 1 va face un pas în spate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri