Oficial! Mircea Lucescu negociază revenirea la Şahtar! Anunţul clubului

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
10/04/2018, 11:52
Oficial! Mircea Lucescu negociază revenirea la Şahtar! Anunţul clubului

Acum a venit anunţul oficial al grupării ucrainene care a confirmat că există tatonări între cele două părţi. Lucescu ar urma să-l înlocuiască la vară pe portughezul Paolo Fonseca, care se află la final de contract şi nu vrea să mai continue.

”Da, ne-am întâlnit cu Mircea Lucescu”, a declarat Serghei Palkin pentru publicaţia SportArena. Directorul general al clubului Şahtar nu a dorit însă să ofere mai multe detalii despre stadiul negocierilor cu tehnicianul român.

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Şahtior între 2004 şi 2016

Patronul Rinat Ahmetov îl vrea din nou la echipă pe Mircea Lucescu, mai ales că cei doi au avut o colaborare excelentă. Antrenorul român a pregătit-o pe Şahtar în perioada 2004-2016, după care a plecat la Zenit Sankt Petersburg. De anul trecut a devenit selecţionerul Turciei.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.