Fotbal international

Mircea Lucescu are zilele numărate la naţionala Turciei! Când ar putea să fie demis

16.10.2018 | 09:49
Mircea Lucescu are zilele numărate la naţionala Turciei

Mircea Lucescu are zilele numărate pe banca tehnică a echipei naţionale a Turciei. “Semiluna” are un parcurs dezamăgitor sub comanda lui “Il Luce”, iar conducătorii Federaţiei iau în calcul demiterea antrenorului român.

Adus pe banca tehnică a naţionalei Turciei în august 2017, Mircea Lucescu are un palmares negativ de când antrenează “Semiluna”. Turcii nu mai au nicio şansă să ocupe primul loc în Grupa B din Divizia a doua a Ligii Naţiunilor, iar conducătorii se gândesc deja la preliminariile pentru Campionatul European din 2020, însă antrenorul român nu ar mai intra în planurile acestora. Conform presei din Turcia, Mircea Lucescu ar urma să fie demis în luna mai a anului viitor, după alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Turce de Fotbal.

Mircea Lucescu are zilele numărate la naţionala Turciei. Cine l-ar putea înlocui

Mircea Lucescu are şanse mici să mai fie selecţionerul echipei naţionale a Turciei, iar presa din Istanbul a anunţat deja cine l-ar putea înlocui. Senol Guneş este principalul favorit să-i ia locul lui “Il Luce”, însă singurul impediment este acela că antrenorul de 66 de ani este sub contract cu Beşiktaş. Tehnicianul turc a mai pregătit naţionala “Semilunei” în perioada 2000-2004, când turcii au reuşit cel mai bun rezultat din istoria participărilor la Campionatele Mondiale, locul trei la ediţia din 2002.

Prestaţia naţionalei Turciei din meciul pierdut cu Rusia, scor 0-2, a fost criticată de Ridvan Dilmen. “Naționala noastră joacă la fel de prost cum mă așteptam. Dar nu mă așteptam ca noi să nu ne luăm măsuri împotriva jocului eficient al adversarilor, mai ales că Mircea Lucescu e un expert în tactică. Incredibil”, a declarat fostul internaţional turc la finalul meciului de la Moscova. Echipa naţională a Turciei a obţinut patru victorii în cele 15 meciuri în care “Il Luce” a stat pe banca tehnică.

Mircea Lucescu are zilele numărate la naţionala Turciei. Cine l-ar putea înlocui
Mircea Lucescu are zilele numărate la naţionala Turciei. Cine l-ar putea înlocui
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri