Fotbal international

Mircea Lucescu, contre după ce France Football l-a pus pe locul 41 în topul celor mai mari antrenori! „Aş vrea să îi văd şi la echipe de mijlocul clasamentului”

19.03.2019 | 22:40
Mircea Lucescu contre dupa ce France Football la pus pe locul 41 in topul celor mai mari antrenori  As vrea sa ii vad si la echipe de mijlocul clasamentului

Mircea Lucescu a lansat câteva contre după ce France Football l-a pus pe locul 41 în topul celor mai mari antrenori! Liber de contract după ce a plecat de pe banca tehnică a naționalei Turciei, Lucescu senior crede că raportat strict la numărul de trofee câștigate, publicația franceză trebuia să-l urce pe podium, mai exact pe locul 2. Mai mult de atât, Mircea Lucescu nu este deloc de acord cu locul ocupat de Valeri Lobanovski, fostul tehnician al celor de la Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu, contre după ce France Football l-a pus pe locul 41 în topul celor mai mari antrenori!

Lucescu, serie de acuze

Nu s-au terminat aici acuzele lui Mircea Lucescu. Antrenorul român crede că tehnicienii care fac furori în prezent în Europa n-ar rezista la o echipă de mijlocul clasamentului. „Sunt antrenori care au avut rezultate cumpărând jucători. E o mare diferenţă între cei care formează echipe cu jucători tineri şi cei care cumpără.  Astăzi, antrenorii se mută doar la echipele mari. Aş vrea să îi văd şi la echipe de mijlocul clasamentului”, a mai spus Mircea Lucescu.
Nu mai puțin de 32 de trofee a câștigat de-a lungul carierei Mircea Lucescu, dar 22 dintre ele au fost luate pe banca tehnică a Șahtiorului. Mircea Lucescu le-a antrenat pe Corvinul Hunedoara, naționala României, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit și naționala Turciei.
* 73 de ani are Mircea Lucescu, antrenor liber de contract în prezent