Sport

Mircea Lucescu crede în șanșele României de calificare la CM 2022: „Ușor, ușor, facem pasul spre Mondial”

Mircea Lucescu a vorbit despre șansele României la calificare în Qatar și e de părere că ușor, ușor echipa națională va ajunge si la Mondial
05.09.2021 | 14:28
Mircea Lucescu crede in sansele Romaniei de calificare la CM 2022 Usor usor facem pasul spre Mondial
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a vorbit despre șansele de calificare ale naționalei antrenate de Mirel Rădoi la Mondialul din Qatar.

Mircea Lucescu a fost impresionat de Ianis Hagi și Denis Alibec

Într-un interviu acordat la plecare spre Ucraina, unde s-a alăturat lotului celor de la Dinamo Kiev, Lucescu a mai vorbit și despre Ianis Hagi și Denis Alibec. Cei doi l-au impresionat pe tehnicianul român.

ADVERTISEMENT

„Băieții au jucat bine în islanda, am avut și șansă, iar Alibec a fost cel mai în putere, s-a luptat bine de tot cu apărătorii islandezi, a protejat bine, a dat pase utile.

Ianis Hagi, de asemenea, a reușit câteva pase excelente și a scos toată linia defensivă din joc.

ADVERTISEMENT

Urmează Liechtenstein, dar nu e ușor, niciun meci nu mai e așa, vedeți ce se întâmplă cu Gibraltar, au luat jucători spanioli și încep să câștige.

Ușor, ușor, facem pasul spre Mondial, dar e dificil. Cam toate echipele sunt egale, dar sunt posibilități. Putem spera”, a declarat „Il Luce”.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a vorbit despre problemele de sănătate

Mircea Lucescu nu s-a ferit să vorbească si despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme. Antrenorul român, 76 de ani, a fost operat de un chist pilonidal, un sac cu lichid care s-a adunat în zona coccisului.

„Mă simt bine, mă întorc la muncă. Ar fi trebuit să stau mai puțin acasă. Echipa a început pregătirea, dar sunt puțini acum, doar vreo opt, mulți sunt plecați la echipele naționale.

ADVERTISEMENT

Chestia asta nu mă ajută, fiindcă au intervenit și accidentări, cel mai bun jucător al nostru trebuie să stea trei săptămâni.

O să găsesc soluții, ce să fac?! Începe Champions League, o grupă deosebită, avem șansa a patra, ultima. De escaladat e mai bine, atunci când cazi nu e bine.

Barcelona nu mai e echipa de pe vremea lui Messi, dar stilul de joc rămâne. Au o bază serioasă pe care pot construi”, a declarat Mircea Lucescu, la plecarea din țară.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,03 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul România – Liechtenstein. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT