Sport

Mircea Lucescu, dat afară de la Dinamo Kiev? Modul inedit în care fanii se pregătesc să sărbătorească

Mircea Lucescu are postul în pericol la Dinamo Kiev, iar ultrașii protestează din ce în ce mai mult împotriva antrenorului român.
24.10.2022 | 09:38
Mircea Lucescu dat afara de la Dinamo Kiev Modul inedit in care fanii se pregatesc sa sarbatoreasca
Mircea Lucescu e pe locul 8 în Ucraina cu Dinamo Kiev, la 12 puncte de primul loc. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev nu are nicio victorie în grupele Europa League, iar în campionat echipa antrenată de Mircea Lucescu e abia pe locul opt, la 12 puncte de liderul Dnipro.

Fanii lui Dinamo Kiev îi cer demisia lui Mircea Lucescu

Presa din Ucraina speculează că Mircea Lucescu va fi demis de la Dinamo Kiev, iar ultrașii îl contestă vehement pe antrenorul român în vârstă de 77 de ani.

ADVERTISEMENT

Nemulțumirile s-au amplificat după ce Dinamo Kiev a pierdut clar derby-ul cu Șahtior Donețk, scor 0-3, însă aripa dură a fanilor îi cere demisia încă de la primul meci pe banca echipei.

Dinamo Kiev a fost afectată puternic de războiul din Ucraina și a rămas fără cei mai importanți jucători străini, însă fanii nu îi acordă deloc circumstanțe atenuante lui Lucescu.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo Kiev au creat o bere specială pentru momentul în care Mircea Lucescu va fi demis: „Suntem de părere că echipa își va schimba curând antrenorul”

Un pub din capitala Ucrainei dedicat suporterilor lui Dinamo Kiev a lansat o bere care poartă numele „Go Away!” (n.r. „Pleacă!”), pentru a sărbători momentul în care Mircea Lucescu își va rezilia contractul.

Pe eticheta sticlei apare și chipul antrenorului român, iar cei ce au creat produsul și-au explicat decizia printr-o postare pe Instagram: „Vă prezentăm berea preparată special pentru pub-ul nostru. Produsul limitat a fost creat pentru un eveniment special: viitoarea demisie a lui Mircea Lucescu”.

ADVERTISEMENT
Fanii lui Dinamo Kiev au lansat o bere pentru a sărbători momentul în care Mircea Lucescu va părăsi echipa
Fanii lui Dinamo Kiev au lansat o bere pentru a sărbători momentul în care Mircea Lucescu va părăsi echipa. Sursă foto: Instagram

Suporterii lui Dinamo Kiev așteaptă plecarea lui Mircea Lucescu: „Suntem de părere că echipa își va schimba curând antrenorul”

Ultrașii lui Dinamo Kiev nu sunt numai împotriva lui Dinamo Kiev și așteaptă și modificări la nivel de patronaj: „Suntem de părere că Dinamo Kiev îşi va schimba curând antrenorul, şi începând de astăzi, fiecare dintre voi va putea să deschidă o sticlă şi să se bucure de moment la maxim.

Da, suntem nerăbdători să vină sărbătorile. Vrem ca Dinamo Kiev să-şi schimbe acţionariatul, vrem ca Ucraina să câştige războiul, dar pentru moment, aceste lucruri se află departe, iar demiterea lui Lucescu este deja aici”.

ADVERTISEMENT

Fanii consideră că Mircea Lucescu nu mai are susținere din partea nimănui și îi reproșează acestuia că a găsit tot felul de scuze pentru parcursul slab al lui Dinamo Kiev din acest sezon.

„Chiar şi cei mai înfocaţi fani ai săi simt că nimic nu merge conform planului şi nu mai acceptă această văicăreală eternă legată de arbitri, transferuri, ghinion și jocuri bune, dar pierdute”, se mai anunță în comunicat.

ADVERTISEMENT