Fotbal intern

Mircea Lucescu, despre oferta lui Negoiță de a cumpăra Dinamo cu 1 leu. „Sunt interesat. Și eu, și alții… Vedem!” EXCLUSIV

29.10.2019 | 14:31
Mircea Lucescu despre oferta lui Negoita de a cumpara Dinamo cu 1 leu Sunt interesat Si eu si altii Vedem EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă afirmă că e dispus să cedeze 51% din acţiunile clubului pentru suma de 1 leu, plus 500.000 de euro investiţie în clubul din Ştefan cel Mare iar, într-o scrisoare deschisă, a enunţat şi numele a trei oameni pe care îi invită să preia echipa, bazându-se pe trecutul lor dinamovist: Mircea Lucescu, Mircea Rednic şi Ion Ţiriac! Lucescu a reacţionat în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK, afirmând că e interesat de a investi la Dinamo. 

Mircea Lucescu afirmă că ar fi interesat să preia Dinamo, dar că ştie că datoriile clubului sunt de 10 milioane de euro!

Mircea Lucescu e primul nume pronunţat de Negoiţă ca posibil viitor investitor în Ştefan cel Mare. Site-ul nostru v-a dezvăluit implicarea lui Lucescu senior a fost în spatele negocierilor pe care Claudiu Florică le-a purtat cu Negoiţă pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni, discuţii care însă nu s-au finalizat. Acum, după anunţul lui Negoiţă, Lucescu a reacţionat, afimând că el ştie că datoriile clubului sunt mult mai mari decât afirmă actualul investitor.

ADVERTISEMENT
„Sună interesant ce spune Negoiță și trebuie văzut dacă este adevărat că datoriile sunt de doar 500.000 de euro. Eu auzisem că toate datoriile ajung undeva pe la 10 milioane de euro. Dar chiar dă clubul pe un leu? Cum așa? Îți dai seama că multă lume e interesată! Și eu, și oricine… Vedem ce se întâmplă”, a declarat Mircea Lucescu în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK. 

“Este momentul ca altcineva să preia ștafeta și să ducă acest club mai departe. Eu până astăzi mi-am făcut datoria de dinamovist cât am putut eu de bine. De astăzi, Ionuț Negoiță nu mai există la Dinamo. Eu sunt convins că se va găsi cineva care să preia ștafeta, dinamoviști potenți financiar, unii chiar cunoscători ai fotbalului, precum Mircea Rednic, Mircea Lucescu, Ion Țiriac”, afirmase Negoiţă.