ADVERTISEMENT
Sport

Mircea Lucescu, dialog savuros cu Lionel Messi: „Am tricoul lui Pele. Îl vreau și pe al tău”

Mircea Lucescu a dezvăluit dialogul purtat cu Lionel Messi, la finalul unei partide dintre Barcelona și Dinamo Kiev.
Autor: Andrei Șchiopu | 20.05.2021 | 22:10
Mircea Lucescu, dialog savuros cu Lionel Messi: „Am tricoul lui Pele. Îl vreau și pe al tău”
Mircea Lucescu, dialog savuros cu Lionel Messi: „Am tricoul lui Pele. Îl vreau și pe al tău”. Sursă foto: goal.com

Mircea Lucescu a recunoscut că s-a dus direct la Lionel Messi pentru a-i cere tricoul, spunându-i că îl are în ramă pe cel al marelui Pele și ar dori să îl pună alături pe cel al lui Leo.

ADVERTISEMENT

„Il Luce” spune despre Messi că este un adevărat profesionist și că a acceptat din prima, fără ezitări, să-i ofere tricoul, chiar la finalul disputei din grupele Champions League dintre Barcelona și Dinamo Kiev, scor 2-1 în favoarea catalanilor.

Dialogul savuros dintre Mircea Lucescu și Lionel Messi

Mircea Lucescu a povestit dialogul pe care l-a purtat cu Lionel Messi, la finalul partidei de pe „Camp Nou” dintre Barcelona și Dinamo Kiev, când i-a cerut tricoul starului argentinian:

„Era după meci, l-am văzut preocupat, atunci m-am gândit. Eu am niște tricouri celebre și m-am gândit că am jucat de atâtea ori împotriva lui și nu am tricoul.

ADVERTISEMENT

I-am spus ‘Leo, am tricoul lui Pele și aș vrea să îl am și pe al tău’. Eu sunt impresionat de el, e ceva incredibil”.

„El mi-a zis ‘Da, cum să nu?’. De ce să mă simt în vreun fel? Am tricoul lui Pele murdar de iarbă, de la meciul din 1970. Și eu i-am dat tricoul, se vede pe imagini cum schimbam tricoul cu el”, a dezvăluit Mircea Lucescu, conform digisport.ro.

Mircea Lucescu, entuziasmat de revenirea Rapidului în Liga 1

Mircea Lucescu a fost entuziasmat și de revenirea Rapidului în Liga 1: „Excelent, parca ar fi corul sclavilor din Nabucco al lui Verdi. Înseamnă foarte mult revenirea Rapidului, uitați-vă la suporterii ăștia extraordinari!

ADVERTISEMENT

Mi-a fost dor de atmosfera pe care reușesc ei s-o creeze”, a declarat Mircea Lucescu după meciul Rapidului cu U Craiova 1948.

Și Răzvan Lucescu a exultat după revenirea Rapidului în Liga 1, amintindu-și și de George Copos: „Cea mai tare atmosferă și fotbalului românesc îi e dor de Rapid. Craiova era, asta e a doua echipă a Craiovei.

ADVERTISEMENT

Giuleștiul a fost ceva special și va rămâne ceva special pentru mine. Nu știu ce îmi rezervă viața, eu sunt amărât. Îl iubesc pe domnul Copos și domnul Copos iubește Rapidul. Cu el a devenit Rapid o forță după comunism”.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!