Fotbal international

Cu cine a votat Mircea Lucescu la Gala FIFA? Care au fost favoriţii lui “Il Luce”

25.09.2018 | 19:28
Cum a votat Mircea Lucescu la Gala FIFA
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a fost şi el invitat la Gala FIFA, din postura de selecţioner al naţionalei Turciei. “Il Luce” a putut astfel să voteze pentru cel mai bun fotbalist, dar şi pentru cel mai bun antrenor din lume.

Astfel, Mircea Lucescu i-a pus pe podiumul celor mai buni jucători pe Luka Modric, Antoine Griezzman şi Mohamed Salah! Croatul a primit 5 puncte din partea antrenorului român, Griezmann 3 şi Salah un punct. La votul pentru cel mai bun antrenor, tehnicianul român i-a numit pe Josep Guardiola, Massimiliano Allegri şi Ernesto Valverde.

Mircea Lucescu a votat diferit faţă de români la Gala FIFA

Interesant este că ceilalţi români nu au avut ochi pentru cel care a câştigat trofeul de cel mai bun fotbalist al anului. Dacă Mircea Lucescu l-a votat pe Luka Modric, căpitanul naţionalei, Cristi Săpunaru, i-a votat pe podium pe Cristiano Ronaldo, urmaţi de Eden Hazard şi Kylian Mbappe. Cosmin Contra a ales altfel la gala FIFA The Best 2018. Selecţionerul naţionalei l-a votat pe primul loc pe Antoine Griezmann, urmat de Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Văzuţi drept cei mai buni doi jucători din lume, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au lipsit de la gala de luni de la Londra. Acest lucru a înfuriat o parte din lumea fotbalului“Este o totală lipsă de respect, faţă de jucători, faţă de FIFA şi faţă de întreaga lume a fotbalului. E posibil ca ei să fi câştigat prea mult şi să nu le placă să piardă”, a spus cunoscutul antrenor italian, Fabio Capello.

În schimb, dacă CR7 ş Leo Messi au lipsit, la gala FIFA a fost jucătorul prezent celor de la CFR Cluj, Julio Baptista. Acest lucru a fost menţionat şi de campioana României pe contul oficial de facebook, fapt ridiculizat de fanii trupei din Gruia, care au arătat că “Bestia” a adunat mai multe minute la acest eveniment decât în tricoul lui CFR.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri