Sport

Dialog de colecție între Helmuth Duckadam și Mircea Lucescu: “A vrut să mă ducă la Craiova” / “Hai, băi, că nu mă supăr”

Helmuth Duckadam și Mircea Lucescu au avut un dialog de colecție, în care antrenorul lui Dinamo Kiev i-a cerut să îi spună pe nume și să nu mai folosească apelative de politețe.
23.12.2021 | 20:37
Dialog de colectie intre Helmuth Duckadam si Mircea Lucescu A vrut sa ma duca la Craiova  Hai bai ca nu ma supar
Dialog de colecție între Helmuth Duckadam și Mircea Lucescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” a povestit că „Il Luce” a vrut să îl ducă la Craiova, până să semneze cu Steaua, însă a refuzat mutarea dintr-un motiv personal.

Helmuth Duckadam a recunoscut că i s-a făcut frică, gândindu-se cum va fi judecat de către olteni și dacă se va acomoda la Craiova.

ADVERTISEMENT

Dialog de colecție între Helmuth Duckadam și Mircea Lucescu

Helmuth Duckadam și Mircea Lucescu au avut un dialog de colecție în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la TV DigiSport, în care „Il Luce” i-a cerut să îi spună pe nume.

Helmuth Duckadam – Domnul Lucescu a vrut să mă ducă la Craiova…

Mircea Lucescu – Hai, băi, spune-mi Mircea, că nu mă supăr!

Helmuth Duckadam – Nu îmi permit nici ca vârstă, nici ca…

Mircea Lucescu – Uite, ca performanță îți permiți!

„A vrut să mă ducă la Craiova!”

După dialogul savuros dintre cei doi, Helmuth Duckadam și-a reluat povestea și a spus cum ar fi putut ajunge la Universitatea Craiova, la dorința lui Mircea Lucescu:

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu vrut să mă ducă la Craiova, nu era pe atunci așa cu Steaua sau alte echipe, dar mi s-a făcut frică…”.

„Eu am copilărit în zona Olteniei și mi-era frică să nu cumva să nu mă integrez, să nu mă accepte lumea printre ei”, a mai spus Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a mai vorbit despre perioada sa în care a fost selecționerul României, recunoscând că nu i-a fost ușor: „Nu e simplu să fii antrenorul naționalei”.

„Eu am fost puternic când am preluat naționala și aveam niște atacuri incredibile din partea revistei Săptămâna, unde erau Tănăsescu, Vadim Tudor, Eugen Barbu. În fiecare săptămână mă desființau, dar nu am avut nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Și Răzvan are aceeași filosofie ca mine, nu mai antrenează niciodată naționala, după ceea ce s-a întâmplat cu el atunci”, a mai spus Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT