Fotbal international

Mircea Lucescu îi contrazice pe preparatorii fizici: “Jucătorii n-au nevoie de mai mult de două săptămâni pentru a se pune la punct”

04.04.2020 | 16:48
Mircea Lucescu ii contrazice pe preparatorii fizici Jucatorii nau nevoie de mai mult de doua saptamani pentru a se pune la punct
ADVERTISEMENT

Multă lume din fotbal și, în general, din lumea sportului, este destul de pesimistă și neîncrezătoare în privința reluării competițiilor din actualul sezon sau a reluării lor curând.

Mircea Lucescu, optimist asupra reluării activității fotbalistice

Mai există însă și excepții, cu oameni care își păstrează optimismul în aceste timpuri atât de grele și de pline de incertitudini, în care nu poți spune ce se întâmplă de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

Una dintre aceste excepții este cel mai titrat antrenor român, Mircea Lucescu. Acesta crede că se va reveni pe teren imediat ce pericolul va trece și nu va fi nici o problemă pentru jucători. Mircea Lucescu a vorbit pentru Antena Sport.

Jucătorii sunt oameni tineri, care nu pot sta inactivi

“Nu ştim ce se va întâmpla, nu putem face nişte presupuneri din momentul acesta, nu se ştie ce va fi. Încearcă toată lumea tot felul de lucruri, vorbesc de antrenori şi de cluburi, cu televizoare, dar aici totul depinde de profesionalismul jucătorilor, de fiecare luat în parte.

ADVERTISEMENT