Fotbal intern

Mircea Lucescu îi taxează pe olteni după victoria cu Voluntari. “Au fost ajutați de Chivulete! Pițurcă are de lucrat”

31.08.2019 | 08:55
Mircea Lucescu ii taxeaza pe olteni dupa victoria cu Voluntari Au fost ajutati de Chivulete Piturca are de lucrat

Mircea Lucescu îi taxează pe olteni după victoria obținută cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1, pe stadionul Anghel Iordănescu. Fostul selecționer susține că Universitatea Craiova a fost ajutată de arbitrul Andrei Chivulete să câștige cele trei puncte puse la bătaie în această runda și îi transmite lui Victor Pițurcă, noul manager al formației din Bănie, că mai are mult de lucru.

Mircea Lucescu îi taxează pe olteni după victoria cu Voluntari

“A fost un meci pasionat. În prima repriză a jucat mai bine Voluntari, foarte organizaţi. Repriza a doua, sigur, şi ajutaţi tare de Chivulete, Craiova a dominat jocul categoric. Golul al doilea, fault clar de tot, l-a înfipt în pământ pe fundaş. Piţurcă are de lucrat.

Sunt jucători talentaţi, dar are de lucrat. În orice caz, un meci mult mai bun decât ce am văzut până acum. Un ritm mult mai bun, mai ales din partea Craiovei a declarat Mircea Lucescu, cel care ultima dată a fost selecționerul echipei naționale a Turciei.

Ioan Andone și Mircea Lucescu la meciul FC Voluntari - Craiova 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu
Ioan Andone și Mircea Lucescu la meciul FC Voluntari – Craiova 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce zice “Il Luce” despre grupa CFR-ului din Europa League

Mircea Lucescu a comentat și în legătură cu grupa din care face parte CFR Cluj. Echipa antrenată de Dan Petrescu se va duela cu Lazio Roma, Celtic Glasgow și Rennes pentru un loc în șaisprezecimile Europa League, iar “Il Luce” crede că ardelenii au parte de o grupă excelentă.

Cred că este foarte frumoasă, pentru suporteri, pentru toată lumea. O grupă excelentă, puternică, de Champions League. Aici nu mai e vorba de un meci tur-retur, aici se joacă. Sunt partide, se vor pierde puncte, iar când se va trage linie… eu cred că CFR are posibilitatea să se califice” a mai spus Mircea Lucescu la finalul partidei FC Voluntari – Craiova 1-2.