Fotbal intern

Mircea Lucescu îl acuză de egoism pe George Pușcaș: ”Doar fotbaliștii care se gândesc la ei înșiși fac asta. Are mari lacune de disciplină”. EXCLUSIV

16.10.2019 | 17:51
Mircea Lucescu il acuza de egoism pe George Puscas Doar fotbalistii care se gandesc la ei insisi fac asta Are mari lacune de disciplina EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Remiza dintre România și Norvegia, scor 1-1, din preliminariile EURO 2020, a avut mai multe momente tensionate. Cel mai controversat s-a petrecut în minutul 52, atunci când George Pușcaș a ratat un penalty pentru care nu era desemnat. Vârful lui Reading a intrat imediat în gura lui Cosmin Contra, cel care l-a înjurat în văzul tuturor. Incidentul de pe Arena Națională a fost comentat și de Mircea Lucescu, cel care este critic cu tânărul fotbalist.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,30 este cota pentru “1 pauză” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu îl acuză de egoism pe George Pușcaș: ”Doar fotbaliștii care se gândesc la ei înșiși fac asta. Are mari lacune de disciplină”

Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului, a avut și el o reacție pe acest subiect. ”Il Luce” a spus, pentru FANATIK, că gestul lui George Pușcaș de a nu respecta strategia antrenorului în ceea ce privește executanții loviturilor de la 11 metri este unul egoist, care denotă mari lacune de disciplină.

 ”Nu am văzut asta și nu pot să comentez, dar Pușcaș a făcut o chestie pe care o fac doar jucătorii care se gândesc numai la ei înșiși, rerespectând indicațiile. Chiar dacă era alt jucător desemnat să bată, dacă el a luat mingea ceilalți s-au dat la o parte ca să nu-i ia balonul din mână, să se creeze momente penibile, să se certe. Dacă nu a respectat indicația antrenorului înseamnă că are mari lacune de disciplină și, până la urmă, de respect pentru ceilalți.”, a spus Lucescu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mircea Lucescu mai spune că un astfel de gest poate compromite destinul unei echipe de a ajunge la un turneu final: ”Acum el le-a influențat destinul, nu? Dacă se califică la campionatul european cota tuturor crește, veniturile la fel, totul… Din cauza unui gest egoist asta se poate rata. Cum să nu fie furios Contra dacă Pușcaș n-a ascultat indicațiile sale? Singura sa scuză este tinerețea și lipsa de experiență, care se poate rezolva în timp”, a mai adăugat marele antrenor român.

Mircea Lucescu îl acuză de egoism pe George Pușcaș: ”Doar fotbaliștii care se gândesc la ei înșiși fac asta. Are mari lacune de disciplină”
Mircea Lucescu îl acuză de egoism pe George Pușcaș: ”Doar fotbaliștii care se gândesc la ei înșiși fac asta. Are mari lacune de disciplină”

Cosmin Contra și-a cerut scuze după înjurăturile aduce lui Pușcaș

În minutul 52 al meciului România – Norvegia, George Pușcaș a ratat un penalty. Arbitrul scoțian Bobby Madden a dictat destul de ușor o lovitură de pedeapsă pentru ”tricolori” după un duel umăr la umăr între Nicușor Bancu și mijlocașul Sander Berge. George Pușcaș a pus imediat mâna pe minge deși Nicolae Stanciu ar fi vrut ca el să execute penalty-ul. Nouarul naționalei României a executat modest și a ratat.

ADVERTISEMENT

Imediat, Cosmin Contra a avut o reacție greu de reprodus la adresa atacantului său. Lucrurile s-au liniștit după meci, când Contra și-a cerut scuze: ”Trebuia să bată Stanciu, am avut o reacție nelalocul ei, îmi cer scuze, tensiunea a fost imensă. Totul s-a rezolvat foarte rapid, am vorbit cu Pușcaș. Lucrurile sunt super-ok între noi. Sunt frustrat pentru că meritam să câștigăm.”