Fotbal intern

Mircea Lucescu îl atacă pe Rednic: “De aia îl cheamă ‘Strâmbul’ şi toţi îl ştiu cum e!”

01.01.2019 | 10:30
Mircea Lucescu il ataca pe Rednic De aia il cheama Strambul si toti il stiu cum e

Mircea Lucescu este antrenorul care a lansat la Corvinul Hunedoara o serie de jucători de mare valoare, iar printre ei s-a aflat și actualul tehnician al lui Dinamo, Mircea Rednic. Selecționerul Turciei îl atacă acum pe Rednic, despre care mărturisește că a rămas singurul din vechea generație care nu îl mai sună la aniversări.

“Sunt extraordinari cei de la Corvinul tot timpul, nu uită niciodată de ziua mea, de aniversări. Mai puţin Rednic, pentru care am făcut mai mult decât pentru toţi ceilalţi jucători. Dar pe Rednic îl ştiţi cum e. De aia îl şi cheamă ‘Strâmbul’ şi toţi îl ştiu cum e”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu îl atacă pe Rednic

Dar şi la el am ţinut foarte mult, aş fi vrut să se stabilizeze mai mult la un club pentru că pentru mine un antrenor mare e un antrenor care reuşeşte să rămână o perioadă mai lungă undeva. E singurul dintre jucătorii crescuţi de mine, la Corvinul, care nu mă sună niciodată de ziua mea, a mai spus selecționerul Turciei.

Lucescu este cel care l-a adus pe Rednic la Dinamo, iar tehnicianul “câinilor” și-ar dori ca Il Luce să investească bani la club. “Nu poţi să te implici într-o chestie pe care nu o controlezi, nu o urmăreşti, nu eşti acolo. Nu, în niciun caz. Sunt cu tot sufletul alături de ei, să găsească soluţii pentru a ieşi din situaţia asta”, a spus Lucescu.