Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Mircea Lucescu îl ceartă pe Nicușor Stanciu și anunță clar înainte de EURO 2024: ”Ar fi stupid să nu fiu îngrijorat de ce se întâmplă la națională”

Mircea Lucescu s-a arătat nemulțumit de poziția în teren a lui Nicușor Stanciu la amicalul cu Bulgaria și i-a transmis acestuia că ar trebui să joace mai avansat.
05.06.2024 | 21:30
Mircea Lucescu il cearta pe Nicusor Stanciu si anunta clar inainte de EURO 2024 Ar fi stupid sa nu fiu ingrijorat de ce se intampla la nationala
Mircea Lucescu s-a arătat nemulțumit de poziția în teren a lui Nicușor Stanciu la amicalul cu Bulgaria și i-a transmis acestuia că ar trebui să joace mai avansat. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După remiza împotriva Bulgariei, scor 0-0, căpitanul naționalei României a avut o ieșire vehementă la adresa spectatorilor prezenți pe stadionul Steaua și care au huiduit prestația ”tricolorilor”.

Nicușor Stanciu, tras de urechi de Mircea Lucescu înainte de EURO 2024

La o zi distanță după penultimul meci de pregătire al naționalei României înainte de EURO 2024, Mircea Lucescu a explicat greșeala comisă de Nicușor Stanciu și a fost deranjat că ”tricolorii” parcă nu au trecut încă peste bucuria calificării.

ADVERTISEMENT

”Cred că Stanciu a greșit pentru că a venit să ia mingea de la apărători. Calitățile lui îi dau o șansă în plus când joacă la 25-30 de metri de poarta adversă, nu la 50 de metri. Jucătorii își dau seama că au jucat prost.

Gândiți-vă ce înseamnă presiunea participării la un turneu final, mai ales pentru cei care n-au mai fost pe acolo. Noi nu avem jucători cu experiență. Eu plec de la ideea că după o perioadă destul de lungă în care s-au bucurat de calificare, băieții ar fi trebuit să uite complet ce au reușit și să se gândească la ce trebuie să vină.

ADVERTISEMENT

Nu meciul ăsta mă supără, ci că jucătorii noștri joacă foarte puțin la echipele de club. Ei trebuie să înțeleagă că au ajuns cu echipa națională la alt nivel. Echipa națională le-a dat un nivel de imagine superior. Ei trebuie să înțeleagă că trebuie să se ridice la acest nivel”, a declarat Lucescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Lucescu, îngrijorat de jocul ”tricolorilor”

Marele tehnician român a refuzat să vorbească despre partida cu Ucraina, prima de la turneul final din Germania, însă și-a exprimat îngrijorarea cu privire la jocul arătat de naționala României.

ADVERTISEMENT

”Eu am văzut niște neconcordanțe în joc. Dacă ar colabora mai mult, ar reuși lucruri mult mai bune. Fiecare trebuie să-și cunoască perfect calitățile. Nu vreau să discut despre meciul dintre România și Ucraina. Am 10-11 jucători acolo. Nu e corect să discut public.

Ar fi stupid să nu fiu îngrijorat de ce se întâmplă la națională. Am obținut o performanță prin calificare, dar acum ești obligat la o altă performanță. În fotbal totul e posibil. Ați văzut Arabia Saudită cum a bătut Argentina. Surpriza poate apărea în orice moment”, a mai spus Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Și fostul internațional Ionel Ganea a avut un discurs vehement la adresa lui Nicușor Stanciu pentru faptul că acesta și-a permis să-i critice pe suporterii prezenți la întâlnirea cu Bulgaria.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită