Îl susţine pe Lupescu: “I-am spus să candideze!” Mesajul pentru votanţi

Alex Bradescu    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
12/02/2018, 08:33
Îl susţine pe Lupescu: “I-am spus să candideze!” Mesajul pentru votanţi

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Mircea Lucescu a vorbit despre candidatura lui Ionuţ Lupescu la şefia Federaţiei Române de Fotbal. Selecţionerul Turciei a dezvăluit că Lupescu i-a cerut sfatul înainte de a-şi anunţa public intenţia de a se lupta cu Răzvan Burleanu pentru şefia FRF iar “Il Luce” i-a dat “binecuvântarea”. 

“L-am sfătuit să candideze, chiar dacă timpul e unul destul de scurt de campanie. Nu cred că e o temere îndreptăţită. Sunt convins că votanţii vor ţine cont de ce a însemnat Lupescu în fotbalul românesc şi de ce înseamnă în fotbalul european”, a spus Lucescu pentru Gazeta Sporturilor. 

Mircea Lucescu: “S-a impus în faţa marilor antrenori ai Europei”

Lucescu a explicat şi care sunt, în viziunea lui, motivele pentru care Ionuţ Lupescu ar trebui să fie ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei. “Il Luce” afirmă că acesta va avea un impact pozitiv asupra fotbalului românesc dacă va fi ales ca şef la Casa Fotbalului. 

“I-am remarcat creşterea profesională la UEFA, am văzut cât este de respectat acolo, a ştiut să-şi impună ideile în faţa celor mai mari antrenori ai Europei. Are un simţ al responsabilităţii fantastic. Nu m-am îndoit niciodată de personalitatea şi de calităţile lui. Sunt convins că va aduce un suflu nou în fotbalul românesc”, a fost declaraţia lui Mircea Lucescu. 

Închide ×