Fotbal intern

Mircea Lucescu, incendiar într-un interviu FANATIK! „Toți mă atacă, dar eu sunt masculul Alpha în fotbalul românesc”

Mircea Lucescu incendiar intrun interviu FANATIK Toti ma ataca dar eu sunt masculul Alpha in fotbalul romanesc

Mircea Lucescu a acordat un interviu incendiar pentru FANATIK! Selecţionerul Turciei a rememorat atacurile cărora a fost nevoit să le reziste de-a lungul timpului. Multe dintre ele au venit din partea jucătorilor crescuți chiar de el. Gheorghe Hagi a fost primul care l-a pus la zid, apoi a urmat Ionuț Lupescu. Totul s-a întâmplat în perioada în care antrenorul se afla în Giulești și o pregătea pe Rapid.

„Bölöni a fost un caracter agresiv, a fost un tip agresiv… și un tip foarte ambițios. El consideră că nu i s-au acordat meritele pe cât ar fi trebuit. Eu spun: am avut o relație cu el extraordinară, prietenul meu foarte bun, când și-a făcut lucrarea de licență a fost la Brescia, aici, în țară, am făcut toate lucrurile de care ți-am spus, n-a mai fost o continuitate din momentul în care am devenit rivali, pentru că și el s-a simțit competitiv când era la Steaua și era cu Valentin Ceaușescu, și conduceau el și cu Ienei, că ei conduceau, stătea cu Ienei la „Haiducul”, și când a început să fie ascultat la Steaua s-a simțit în competiție cu mine, toți când încep să fie personalități… și eu la vremea mea… le place să fie ascultați. Lupescu, când s-a întors la Dinamo, a fost primul care m-a atacat când eram la Rapid și eram rivali. Acum suntem cei mai buni prieteni! Primul care m-a atacat violent când a venit… nu mai știu de unde… a fost Hagi, cu Becali, cu… toți, cum să zic”, a declarat Mircea Lucescu pentru FANATIK.

Mircea Lucescu, incendiar într-un interviu FANATIK! Conferinta de presa a selectionerului Mircea Lucescu premergatoare meciului amical dintre Romania si Turcia, miercuri 8 noiembrie 2017, la Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Mircea Lucescu este în prezent selecționerul Turciei

Mircea Lucescu, incendiar într-un interviu FANATIK!

Mircea Lucescu știe și motivul pentru care a fost atacat mereu, dar le-a transmis contestatarilor un mesaj ferm. „Eu sunt masculul Alpha în fotbalul românesc”, le-a atras atenția Lucescu tuturor.

„Pentru că, dacă te uiți la Animal Planet, la masculul Alpha, care are în jurul său zeci de femele, și vine ăla tânăr să-l dea jos, se luptă cu el, câteodată masculul Alpha câștigă, câteodată câștigă ăla tânăr, dispare masculul Alpha și devine ăsta tânăr mascul Alpha. E normal, este viața! Ei nu puteau decât să atace masculul Alpha. Dacă se luau de altul care nu însemna nimic, nu-i asculta nimeni! Dar eu sunt masculul Alpha în fotbalul românesc! Toată lumea încearcă să mă dea la o parte, să apară în centrul atenției, așa e viața. Lupta pentru supraviețuire”, a mai spus Mircea Lucescu

  • 2 titluri a câștigat Mircea Lucescu în Liga 1 Betano ca antrenor