Fotbal intern

Mircea Lucescu, invitat special la Voluntari – Gaz Metan! Nicolae Dică merge și el la meci

30.07.2018 | 16:25
Mircea Lucescu invitat special la Voluntari  Gaz Metan Nicolae Dica merge si el la meci

Mircea Lucescu, invitat special la FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș, partidă care se dispută în etapa a 2-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe stadionul “Anghel Iordănescu”, azi, de la ora 18.00. Vezi aici meciul online!

FC Voluntari vrea să bifeze prima victorie din sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, după ce în prima etapă a pierdut pe terenul celor de la FC Dinamo Bucureşti, scor 2-1, în “Ştefan cel Mare”. De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş vine după o victorie în faţa formaţiei Concordia Chiajna, scor 2-1, după golurile înscrise de Chamed (min. 27) şi Fortes (min. 90).

Mircea Lucescu, invitat special la Voluntari – Gaz Metan

FANATIK.RO a aflat că Mircea Lucescu, selecţionerul echipei naţionale a Turciei, a profitat de faptul că se află în Bucureşti şi le-a transmis oficialilor de la FC Voluntari că îşi doreşte să participe la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Astfel, cel antrenorul în vârstă de 73 de ani care a pregătit echipe precum Zenit, Shakhtar, Galatasaray, Inter Milano şi Dinamo Bucureşti va merge pe stadionul “Anghel Iordănescu” pentru a-i urmări la treabă pe jucătorii lui Daniel Opriţa .

Nicolae Dică şi Florin Bratu merg şi ei pe stadionul “Anghel Iordănescu”

Mircea Lucescu nu este singurul om din lumea fotbalului care şi-a anunţat prezenţa la meciul dintre FC Voluntari şi Gaz Metan Mediaş. Nicolae Dică, antrenorul formaţiei FCSB, va merge pe stadionul “Anghel Iordănescu” pentru a vedea echipa lui Mihai Teja la treabă, toate acestea deoarece vicecampioana României se va deplasa la Mediaş în etapa a 4-a din sezonul 2018-2019.

Nicolae Dică în timpul unui meci jucat de FCSB
Nicolae Dică merge la Voluntari – Gaz Metan Mediaş

De la meciul dintre FC Voluntari şi Gaz Metan Mediaş nu va lipsi nici Florin Bratu! Luni, 6 august, de la ora 21.00, în etapa a 3-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018-2019, FC Dinamo Bucureşti va merge la Mediaş pentru partida cu echipa pregătită de Mihai Teja. Astfel, antrenorul celor din “Ştefan cel Mare” vrea să afle toate informaţiile despre medieşeni înaintea duelului direct.

Actualul manager sportiv al echipei naţionale a României U 21 şi fostul antrenor principal de la FCSB, Mirel Rădoi, va participa şi el la partida de pe stadionul “Anghel Iordănescu” dintre FC Voluntari şi Gaz Metan Mediaş. Acesta vrea să-i vadă la treabă pe tinerii jucători eligibili pentru naţionala U21 a României.

FC Voluntari a rămas în Liga 1 Betano după barajul cu Chindia

FC Voluntari şi Gaz Metan Mediaş au jucat în sezonul 2018-2019 din Liga 1 Betano în play-out. Formaţia din Mediaş a terminat pe poziţia a 4-a, cu 30 de puncte, după ce a bifat 6 victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri în cele 14 meciuri jucate în play-out. De partea cealaltă, Adi Mutu, fostul antrenor al echipei din Ilfov, n-a putut să-şi îndeplinească obiectivul de a o duce pe FC Voluntari pe locul patru în play-out. Ilfovenii au terminat pe locul 6 sezonul încheiat în vară, după ce în 14 mneciuri au obţinut 3 victorii, au remizat în patru meciuri şi au fost învinşi de 7 ori.

FC Voluntari şi-a asigurat prezenţa în sezonul 2018-2019 din Liga 1 Betano după ce s-a luptat cu Chindia Târgovişte la baraj. Formaţia din Ilfov s-a impus în prima manşă  cu scorul de 1-0. Deţinătoarea Supercupei şi Cupei României s-a impus în manşa retur la loviturile de departajare,  după ce echipa din Liga a 2-a a ratat trei lovituri de pedeapsă. Mihai Mincă a fost eroul formaţiei FC Voluntari, după ce a apărat două execuţii, ale lui Cherchez şi Penecea, iar al treilea jucător al gazdelor, Neguţ, a trimis în transversală.