Fotbal international

Ultima ORĂ. Turcii au venit după Il Luce! Negociază ACUM la Bucureşti

Mircea Lucescu la Galatasaray. UPDATE 1 august. Jurnalistul Daniel Nanu, un apropiat al lui Mircea Lucescu a dezvăluit în această dimineaţă, a dezvăluit că turcii au venit la Bucureşti după...
01.08.2017 | 12:00
Ultima ORA Turcii au venit dupa Il Luce Negociaza ACUM la Bucuresti

Mircea Lucescu la Galatasaray. UPDATE 1 august. Jurnalistul Daniel Nanu, un apropiat al lui Mircea Lucescu a dezvăluit în această dimineaţă, a dezvăluit că turcii au venit la Bucureşti după Il Luce. Conform informaţiilor de ultima oră, turcii negociază la această oră cu tehnicianul român.

UPDATE. 31.iulie 2017. Venirea lui Mircea Lucescu la Galatasaray pare a fi tot mai apropiată. Trimisul clubului la Bucureşti, pentru a discuta personal cu Il Luce preluareac funcţiei de director sportiv, s-a întors foarte optimist la Istanbul. Prin venirea tehnicianului român, care a spus el însuşi că nu se pune problema să antreneze, Igor Tudor fiind un tehnician tânăr şi ambiţios, care a avut un start nefericit de sezon, dar situaţia poate fi îndreptată la timp, conducerea Galatei speră ca antrenorul croat să se mai disciplineze, să nu mai facă problemele de comportament de până acum. El s-a arătat deschis colaborării cu Lucescu, spunnând că amândoi sunt din Balcani şi că are multe de învăţat de la un asemenea maestru.

UPDATEMircea Lucescu a negociat cu turcii de la Galatasaray pentru a veni în funcţia de director sportiv la club. “Il Luce” a pus mai multe condiţii, printre care şi aceea de a nu da declaraţii după meciuri.

Cele mai importante cerinţe ale lui Lucescu sunt următoarele:

– Media de vârstă a lotului să fie scăzută şi lotul întinerit
– Să nu-i fie contestate deciziile în privinţa transferurilor
– Antrenorul îi va fi subordonat, iar el va conduce şedinţele de pregătire
– El va decide primele şi amenzile jucătorilor
– Nu dă declaraţii după meciuri

Mircea Lucescu la Galatasaray. UPDATE. Mircea Lucescu este tot mai aproape de a o prelua pe Galatasaray. Can Topsakal, secretarul general al lui Galatasaray, a ajuns in România şi a purtat o serie de negocieri cu ”Il Luce”. Oficialul grupării din Istanbul a vorbit în presa din Turcia despre ”transferul” antrenorului român.

“Mircea Lucescu a primit pozitiv propunerea pe care i-am făcut-o. El ne-a cerut informaţii despre echipa şi a cerut 3-4 zile. La începutul săptămânii viitoare vom avea un răspuns final”, a spus Can Topsakal, conform Hurriyet.

Mircea Lucescu la Galatasaray. Românul a rămas fără echipă după ce Zenit l-a dat afară după sfârşitul sezonului trecut. De-a lungul ultimelor luni, ”Il Luce” a fost curtat de mai multe echipe din Turcia, printre care Galatasaray şi Fenerbahce. PAOK a fost şi ea interesate de serviciile românului, însă nimic nu s-a realizat.

Mircea Lucescu la Galatasaray. Din ultimele iformaţii, Mircea Lucescu are şanse foarte mari să ajungă la Galatasaray. Gruparea din Istanbul este aproape de o eliminare ruşinoasă din Liga Europa. Turcii au fost învinşi cu 2-0 de Ostersund în prima manşă a turului doi preliminar. Acum, pentru a se califica mai departe, Galatasaray trebuie să câştige cu scorul de 3-0!

A stat două sezoane la Galata

Mircea Lucescu la Galatasaray. Presa din Turcia scrie că în cazul în care Galatasaray ratează calificare, Igor Tudor, actualul tehnician, va fi 100 % demis. În locul său, başkanii îl doresc pe Mircea Lucescu, tehnician care a mai antrenat-o în perioada între 2000 şi 2002, atunci când a câştigat Supercupa Europei şi campionatul.

4.000.000 de euro a fost salariul anual pe care îl încasa Mircea Lucescu la Zenit.