Surpriza anului! Mircea Lucescu negociază revenirea la Şahtar

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
03/04/2018, 18:56
Surpriza anului! Mircea Lucescu negociază revenirea la Şahtar

Cele mai importante publicaţii din Ucraina anunţă că tehnicianul român negociază în aceste zile revenirea la Şahtar Doneţk. Jurnaliştii ucraineni scriu că Mircea Lucescu a fost prezent, marţi, la Kiev, la sediul unei companii a lui Rinat Ahmetov.

Potrivit presei din Ucraina, Lucescu şi Ahmetov au discutat despre posibilitatea unei reveniri din vară. Portughezul Paolo Fonseca, actualul antrenor al lui Şahtar, mai are contract până în vară şi nu vrea să prelungească înţelegerea, având în vedere că are o ofertă de la Everton.

Mircea Lucescu a pregătit-o pe Şahtar în perioada 2004-2016

În aceste condiţii, Rinat Ahmetov îl vrea din nou la echipă pe Mircea Lucescu, mai ales că cei doi au avut o colaborare excelentă. Tehnicianul român a pregătit-o pe Şahtar în perioada 2004-2016, după care a plecat la Zenit Sankt Petersburg. De anul trecut a devenit selecţionerul Turciei.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.