Fotbal intern

Mircea Lucescu, mesaj pentru FRF înainte de FCSB – Dinamo: ”Dați-mi Cupa din 1988”

03.10.2019 | 11:03
Mircea Lucescu mesaj pentru FRF inainte de FCSB  Dinamo Datimi Cupa din 1988
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mircea Lucescu a avut un mesaj pentru conducătorii Federației Române de Fotbal înainte de FCSB – Dinamo, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1. Tehnicianul în vârstă de 74 de ani, care este fără contract de aproximativ opt luni după ce a părăsit postul de selecționer al naționalei Turciei, a anunțat că nu se va mai întoarce niciodată în fotbalul românesc.

Mircea Lucescu, mesaj pentru FRF înainte de FCSB – Dinamo: ”Vreau trofeul”

”Sunt 33 de trofee câștigate de mine, dar unul trebuie să mi-l dea înapoi! Cupa României câștigată cu Dinamo în 1988 trebuie să mi-o dea înapoi. Logic că-l vreau! Atunci o echipă s-a retras la scorul de 1-1 și noi trebuie să câștigăm. Nu comentez eu cine a decis să iasă Steaua de pe teren, dar eu vreau trofeul. Sportiv și fair-play ar fi ca Federația să întoarcă acum decizia”, a fost mesajul lui Mircea Lucescu pentru FRF înaintea derby-ul FCSB – Dinamo.

ADVERTISEMENT

”A fost la fel și în timpul lui Mussolini când Pro Patria a câștigat împotriva lui Torino. În anii ’50 li s-a dat titlul înapoi lui Torino! Eu vreau trofeul pe care l-am câștigat pe teren!! Înainte de ’90 s-a făcut performanță și noi am fost la un nivel foarte, foarte înalt. A fost Steaua, Dinamo, Craiova. Ce a făcut Steaua nu se compară, chiar dacă era o altă competiție. Acum Liga Campionilor e cu totul altceva. Atunci puteai să ajungi repede în semifinale și finală. Ajax a jucat 18 meciuri…. Și n-au ajuns în finală”, a mai spus Il Luce pentru gsp.ro.

Mircea Lucescu într-o conferință de presă susținută la Cluj înaintea unui meci amical România – Turcia

”Este exclusă întoarcerea mea în fotbalul românesc”

Mircea Lucescu a dezvăluit că nu va mai reveni ca antrenor în România și crede că tehnicienii tineri trebuie să se impună: ”Este exclusă întoarcerea mea în fotbalul românesc! Ca antrenor, niciodată nu o să revin în România. Nu știu ce se poate întâmpla, dar ca antrenor nu! Sunt băieți tineri, cu foame de rezultate, care trebuie să ia fotbalul românesc în mâini”.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Dinamo București, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Fostul candidat la președinția FRF în 2014, Sorin Răducanu, a declarat că pentru el acesta nu mai este un derby, deoarece cele două echipe sunt doar niște clone.