Sport

Mircea Lucescu, mesaj pentru jucători înainte de Islanda – România: „Trebuie să fie doar cu gândul la națională!”

Mircea Lucescu a transmis un mesaj direct pentru jucători înainte de Islanda - România.
01.09.2021 | 19:35
Mircea Lucescu mesaj pentru jucatori inainte de Islanda  Romania Trebuie sa fie doar cu gandul la nationala
ADVERTISEMENT

„Il Luce” a vorbit și despre remiza făcută de Kazahstan în meciul cu Ucraina, scor 2-2, spunând că unii dintre jucătorii săi de la Dinamo Kiev au făcut mai multe greșeli.

Mircea Lucescu știe că „tricolorilor” nu le va fi ușor în deplasarea cu Islanda, însă crede că jucătorii pot face diferența prin dragostea de țară, pe lângă sfaturile tactice primite de la Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, mesaj pentru jucători înainte de Islanda – România

Mircea Lucescu a avut un mesaj pentru jucătorii naționalei înainte de duelul dintre Islanda și România, punând accent pe dragostea de țară, sentiment care îi poate ajuta în confruntarea de la Reykjavik:

„E greu cu Islanda, deși trec printr-o restructurare și este și acel scandal la echipă. Eu sper ca băieții ăștia să înțeleagă că trec printr-un moment bun din cariera lor.

ADVERTISEMENT

Toate echipele sunt bine pregătite, toate echipele știu totul despre restul echipelor și aici intervine profesionalismul jucătorilor, care intră pe teren doar cu gândul de a juca pentru echipa lor națională și mă aștept să avem acest feeling”.

„Depinde, orice e posibil în fotbal, dar s-a ajuns la un asemenea nivel de echilibru al nivelurilor echipelor naționale, cum s-a întâmplat și la Kazahstan cu Ucraina, când au greșit pe final chiar jucătorii mei.

ADVERTISEMENT

Voi discuta cu ei, analizez și ce fac la echipa națională”, a mai spus Mircea Lucescu, la TV DigiSport.

„Sunt momente când soarta joacă un rol important în fotbal”

Mircea Lucescu a analizat și partida dintre Kazahstan și Ucrain, scor 2-2, vorbind în mod special de jucătorii săi de la Dinamo Kiev: A fost un joc la discreția Ucrainei, dar aceleași greșeli le-au făcut și mai demult. Echipa e bună la nivel valoric.

ADVERTISEMENT

Karavaev nu e un fundaș, joacă mai mult extremă dreapta, o face bine în atac, dar și acum nu s-a repliat la timp, încercând și la un gol și la celălalt să anticipeze adversarul doar.

Rezultatul de acum le diminuează șansele. S-au comis greșeli, care au devenit greșeli decisive. Eu nu-l folosesc pe Karavaev defensiv, doar ofensiv, acolo dă randament mai bun”.

„Au fost foarte multe ratări, a fost introdus și Malinovski, care a tras cumva echipa de la intrare. Mă așteptam să intre pe teren și Tsigankov, pentru că trece printr-o perioadă bună la club, e într-un moment bun în carieră.

Sunt momente când și soarta joacă un rol important în fotbal. E primul meci al noului selecționer, kazahii au fost avantajați de spectatori.

La acest nivel de competiție, țările gazdă nu ar trebui să aibă terenuri de acest fel”, a mai spus Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT