Fotbal intern

Mircea Lucescu, mesaj special pentru fanii lui Dinamo: „Aici se vede dragostea adevărată”

29.03.2021 | 20:30
Mircea Lucescu mesaj special pentru fanii lui Dinamo Aici se vede dragostea adevarata
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a fost unul dintre oamenii care au ajutat Dinamo în goana „câinilor” către obținerea licenței. Fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare a ajutat la organizarea amicalului de la Kiev. 

Dinamo și echipa lui Il Luce s-au întâlnit în capitala Ucrainei, iar formația care a jucat în actuala stagiune a grupelor Ligii Campionilor a câștigat cu 3-0 în fața alb-roșiilor.

ADVERTISEMENT

Lucescu a transmis un mesaj special suporterilor dinamoviști, care i-au dus la Kiev și un cadou special. Este vorba despre un tablou pe care apar și numele celor aproape 15.000 de membri ai programului DDB.

Mircea Lucescu, mesaj special pentru fanii lui Dinamo: „Sunteți cei mai importanți”

Antrenorul Mircea Lucescu este o adevărată legendă pentru Dinamo, iar tehnicianul nu ezită să își ajute fosta echipă nici în cea mai grea perioadă din întreaga istorie a clubului.

ADVERTISEMENT

Il Luce a ajutat la organizarea amicalului de gală disputat la Kiev, între echipa sa și „câinii” lui Gigi Mulțescu. Ucrainienii s-au impus clar, cu 3-0, dar românii s-au ales cu câștiguri importante din vânzarea de bilete virtuale.

Mircea Lucescu și-a arătat sprijinul pentru fanii lui Dinamo și prin intermediul unui mesaj special pe care li l-a transmis acestora. Tehnicianul lui Dinamo Kiev i-a felicitat pe suporterii „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Voi sunteți cei mai importanți! Pentru că atunci când a inceput greul, mulți au renunțat, mulți s-au retras, însă voi ați continuat cu o insistență extraordinară. Aici se vede dragostea adevărată pentru culori, pentru istoria lui Dinamo și față de copilăria voastră.

Pentru că n-ați început acum să fiți alături de Dinamo, ci o faceți de când vă știți. De aceea, pentru voi trebuie să existe un respect deosebit, în țară și în lume, oriunde se află suporteri dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Pentru că ei trebuie să înțeleagă că dragostea pentru Dinamo nu dispare și nici nu se diminuează în timp, iar voi (DDB) ați demonstrat acest lucru. Vă felicit și vă spun că eu sunt prezent datorită vouă!”, le-a transmis Lucescu fanilor.

ADVERTISEMENT