Fotbal international

Mircea Lucescu, ofertă de la clubul lui Pele și Neymar. Ce mare jucător i-a fost promis

05.05.2020 | 19:40
Mircea Lucescu oferta de la clubul lui Pele si Neymar Ce mare jucator ia fost promis
ADVERTISEMENT

La 74 de ani Mircea Lucescu rămâne un antrenor care are în cotinuare căutare, grație CV-ului său impresionant și al experienței indiscutabile acumulată în atâția ani de carieră.

Mircea Lucescu, ofertat și de Beșiktaș și Fenerbahce

În ultima perioadă tehnicianul român a primit două oferte, deosebit de tentante din punct de vedere financiar, de a reveni în Turcia. Una de la Beșiktaș, alta de Fenerbahce, ambele însă în calitate de consultant tehnic. Însă o ofertă surpriză a primit și de la clubul care i-a dat fotbalului pe Pele și pe Neymar.

ADVERTISEMENT

Este vorba de celebra Santos, după cum scrie cotidianul turc Fotomac, club care ar reveni acum cu oferta, pentru că o mai făcuse odată acum câteva luni.

A existat și o ofertă de la Fluminense

De altfel, Brazilia pare a fi una dintre destinațiile neașteptate pentru Mircea Lucescu, acesta dezvăluind că nu doar Santos a fost interesată de serviciile sale.

ADVERTISEMENT

”Am mers de mai multe ori în Brazilia, am primit şi o ofertă de la Fluminese, în urmă cu 3 luni. Dar această afacere nu s-a realizat”.

Santos i l-a promis ca jucător pe Robinho

Tot Fotomac a mai scris și faptul că sud-americanii i-au propus o ofertă de nerefuzat și i-au promis lui Il Luce și transferul lui Robinho. Fostul jucător al celor de la Real Madrid, Manchester City și AC Milan joacă acum chiar în Turcia, la Istanbul Bașakșehir.

ADVERTISEMENT

Vadim Shablîi, un apropiat al lui Mircea Lucescu din Ucraina, confirmă existența acestor oferte și crede că Il Luce va accepta să revină la treabă în această vară.

Ce spune un apropiat din Ucraina

”Am vorbit cu el. Lucescu este în carantină în Bucureşti. Primul lucru pe care îl pot spune despre el este că totul este bine. De asemenea, el vrea să muncească. Este un om muncitor care nu este obişnuit să fie şomer. Există oferte pentru el. Santos, Fenerbahce şi Beşiktaş îl vor.

ADVERTISEMENT

Lucescu vorbeşte perfect portugheză, nu cred că va avea o problemă cu viitorul său. Cred că din vară va începe să lucreze la un club important”

 

ADVERTISEMENT