Mircea Lucescu, ofertă pentru un brazilian care i-a fost rival în Ucraina

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
21/07/2016, 11:04
Mircea Lucescu, ofertă pentru un brazilian care i-a fost rival în Ucraina

Mircea Lucescu nu a bifat încă nici un transfer notabil la Zenit Sankt Petersburg, dar pierde, în schimb, cei mai importanţi jucători din lot. Hulk a fost deja vîndut în China, iar Axel Witsel ar urma să fie cedat în Serie A, la Inter Milano.

Conform presei din Rusia, Zenit Sankt Petersburg a făcut deja o ofertă de şapte milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe brazilianul Giuliano de Paula, mijlocaş, 26 de ani, de la Gremio. Informaţia a fost publicată pe site-ul jurnalistului italian Gianluca di Marzio.

Giuliano de Paula a fost fotbalistul lui Dnipro între 2011 şi 2014, fiind achiziţionat de ucrainieni pentru 11 milioane de euro. Nu a convins în Ucraina şi a fost cedat înapoi în Brazilia, în 2014, la Gremio.

Lucescu mai are o ţintă importantă, este vorba despre Leandro Paredes, 22 de ani, de la AS Roma, mijlocaş defensiv, pe care Zenit ar urma să achite 20 de milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Ce îi cere Dan Nistor lui Ionuţ Negoiţă ca să rămână la Dinamo. Acceptă oferta lui Becali?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×