Sport

Mircea Lucescu, lăudat înaintea debutului din acest sezon al Ligii Campionilor: „E Ferguson al României!”

Mircea Lucescu a primit numeroase laude, fiind comparat cu Sir Alex Ferguson.
14.09.2021 | 22:02
Mircea Lucescu laudat inaintea debutului din acest sezon al Ligii Campionilor E Ferguson al Romaniei
Mircea Lucescu salutând fanii. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu l-a omagiat pe „Il Luce”, despre care a spus că are o dorință ieșită din comun de a continua să antreneze, în ciuda vârstei pe care o are.

Răducioiu a povestit și o discuție purtată cu Mircea Lucescu, atunci când acesta pregătea naționala Turciei, spunând că „Il Luce” a recunoscut că îi place mai mult să fie un antrenor la o echipă de club, pentru a avea o activitate în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, omagiat înaintea debutului din acest sezon al Ligii Campionilor

Florin Răducioiu l-a omagiat pe Mircea Lucescu, pe care l-a comparat cu Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor al lui Manchester United, tehnicianul cu cel mai mare palmares din istoria fotbalului.

De altfel, Mircea Lucescu vine imediat după Sir Alex Ferguson în categoria antrenorilor cu cele mai multe trofee câștigate de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

„Mircea Lucescu e Ferguson al României, e Ferguson al nostru, are o dorință ieșită din comun, omul ăsta o să moară, cu ghilimelele de rigoare, pe teren.

Cred că nu a dormit în zilele astea, pentru a-și pune tactica la punct. Cred că mai continuă un an, doi ani sau trei, nu se știe.

ADVERTISEMENT

El mi-a spus că se va lăsa atunci când nu va mai avea entuziasm. E un fenomen, ne mândrim cu el.

Chiar discutam cu el când era selecționerul Turciei și-mi spunea că îi place mai mult să antreneze zi de zi, să-i vadă la treabă pe jucători”, a spus Florin Răducioiu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu nu crede în Barcelona

Florin Răducioiu a vorbit și despre noul sezon de Champions League, analizând șansele Barcelonei la trofeu, însă acesta consideră că nu sunt șanse pentru catalani să câștige trofeul, rezumându-se în a spune că Barcelona e slabă în actualul sezon:

„Nu cred în Barcelona, e o echipă slabă acum. Acolo s-au luat decizii manageriale greșite, iar acest lucru s-a văzut”.

„Pentru mine cred că este anul lor. După atâtea tentative, cred că venirea lui Ramos şi a acestui geniu care este Messi au mari şanse ca prietenul meu Mauricio Pochettino să câştige Champions League.

Apoi aş zice că City e a doua favorită şi apoi Bayern, din nou. Nu cred că Chelsea va repeta povestea minunată pe care au avut-o anul trecut cu acest antrenor fantastic”, a mai spus Florin Răducioiu.

  • 76 de ani are Mircea Lucescu
ADVERTISEMENT