Fotbal international

Mircea Lucescu, planuri mari de viitor. “Sunt încă tânăr!” Unde ar putea antrena “Il Luce”

13.02.2019 | 18:21
Mircea Lucescu planuri mari de viitor Sunt inca tanar Unde ar putea antrena Il Luce
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu s-a despărțit de echipa națională a Turciei, iar acesta are planuri mari de viitor. Antrenorul în vârstă de 73 de ani a stat pe banca tehnică a turcilor în 17 meciuri, din care a câștigat 4, iar “Il Luce” a anunțat că nu renunță.

Deși a ajuns la 73 de ani, “Il Luce” susține că mai are energie pentru a continua să antreneze și se gândește la posibilitatea de a ajunge pe banca tehnică a unei echipe din Europa sau de pe alt continent. Mircea Lucescu nu a uitat nici de perioada petrecută ca fiind selecționerul echipei naționale a Turciei.

ADVERTISEMENT

Planuri mari de viitor pentru Mircea Lucescu după despărțirea de naționala Turciei

“Încă sunt tânăr. Energia mea este mai mult decât suficientă pentru a face această meserie. Aş putea antrena o echipă din Europa sau de pe alt continent. Vom vedea ce va fi”, a spus Lucescu, potrivit aa.com.tr.

“Am realizat obiectivul pe care îl aveam la echipa naţională. Am construit o echipă tânără. Am micşorat media de vârstă de la 29 de ani la 23,5 ani, un pas important. Apoi, am convenit să ne despărţim. Turcia are un loc special în inima mea. Am amintiri frumoase de când am antrenat aici. Această legătură sufletească nu se va rupe niciodată”, a adăugat tehnicianul.

ADVERTISEMENT
Mircea Lucescu la finalul unui meci jucat de echipa națională a Turciei
Mircea Lucescu la finalul unui meci jucat de echipa națională a Turciei

Pe parcursul carierei, Mircea Lucescu a antrenat echipe precum Zenit, Shakhtar, Beșikșaș, Galatasaray, Rapid București, Inter, Rapid București, Reggiana, Brescia, AC Pisa, Dinamo București și Corvinul Hunedoara. Acesta a mai stat și pe banca tehnică a echipei naționale a României și a Turciei.

Mircea Lucescu are oferte după ce a plecat de pe banca reprezentativei Turciei

După despărțirea de echipa națională a Turciei, Mircea Lucescu a anunțat că nu duce lipsă de oferte și că va aștepta până va lua o decizie în legătură cu viitorul său.  „Vom vedea, nu duc lipsă de propuneri. Nu duc lipsă, depinde doar de mine dacă voi fi sănătos. Şi al doilea lucru, depinde doar de mine, dacă voi simţi că am aceeaşi pasiune pe care am avut-o până acum. Dacă mai am această forţă să îl capacitez pe altul. Dacă toate astea se combină, atunci poate mă gândesc să mai iau încă o echipă pentru un an, doi. Mi-e greu să stau. În rest, vom vedea ce se întâmplă. Totul e posibil”, a spus Mircea Lucescu, pentru  Telekom Sport.

ADVERTISEMENT