Mircea Lucescu, prima LOVITURĂ! A luat un internaţional brazilian

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
26/07/2016, 18:17
Mircea Lucescu, prima LOVITURĂ! A luat un internaţional brazilian

Mircea Lucescu l-a pierdut pe Hulk şi este aproape de a-l cedat şi pe Witsel, pentru care se bat Inter Milano şi Everton, dar a reuşit să dea şi o lovitură pe piaţa transferurilor.

Zenit a anunţat oficial transferul lui Giuliano, fotbalistul celor de la Gremio, 26 de ani, pentru care ruşii au achitat şapte milioane de euro. Brazilianul poate juca pe postul de mijlocaş central, dar şi ca extremă dreapta. Lucescu îl cunoaşte pe Giuliano din campionatul Ucrainei, unde i-a fost adversar. Între 2011 şi 2014, Giuliano a jucat pentru Dnepr, unde a fost transferat de la Internacional, pentru 11 milioane de euro.

Giuliano a fost considerat într-o perioadă unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai Braziliei. A debutat la naţionala mare în 2010, la doar 20 de ani.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×