Fotbal international

Mircea Lucescu, prima reacție după succesul lui Răzvan din Liga Campionilor Asiei: ”Numai eu știu câte nopți n-a dormit”. EXCLUSIV

24.11.2019 | 23:55
Mircea Lucescu prima reactie dupa succesul lui Razvan din Liga Campionilor Asiei Numai eu stiu cate nopti na dormit EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mircea Lucescu a oferit pentru FANATIK prima reacție după succesul obținut de fiul său în Liga Campionilor Asiei. Răzvan Lucescu a cucerit trofeul cu Al Hilal și a devenit al doilea tehnician român care reușește să-și treacă numele in istoria acestei competiții, după Anghel Iordănescu.

Mircea Lucescu, prima reacție după succesul lui Răzvan din Liga Campionilor Asiei: ”Ne-a făcut o bucurie excepțională”

”Ce pot să spun? Mi-a făcut o bucurie… Ne-a făcut o bucurie excepțională. Pentru că este o performanță excepțională. A muncit pentru ea, numai eu știu câte nopți n-a dormit”, a fost prima reacție a lui Mircea Lucescu pentru FANATIK, după ce Răzvan a câștigat Liga Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT

”A adaptat jocul echipei la acest meci, este o performanță deosebită și pentru echipă, ce să mai spun? Mă bucur enorm și îi doresc să se obișnuiască așa, cu performanțe excepționale”, a mai declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru FANATIK.

Familia Lucescu, premieră mondială

Al Hilal a câștigat pentru a treia oară în istorie Liga Campionilor Asiei, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, formația japoneză Urawa Red Diamonds, în manșa retur a finalei. În tur, pe teren propriu, saudiții câștigaseră cu 1-0. Saudiții vor încasa 4 milioane de dolari pentru acest succes.

ADVERTISEMENT

Succesul obținut de Răzvan pe continentul asiatic aduce din nou în prim-plan numele Lucescu, care realizează o premieră istorică pentru fotbalul mondial. Este pentru prima dată când un cuplu tată – fiu reușesc să câștige trofee continentale.