Fotbal intern

Mircea Lucescu, propunere surpriză pentru banca tehnică a Rapidului! L-a avut pe Bogdan Vintilă secund la Astra. EXCLUSIV

09.03.2020 | 16:33
Mircea Lucescu propunere surpriza pentru banca tehnica a Rapidului La avut pe Bogdan Vintila secund la Astra EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a fost demis de la Rapid după înfrângerea împotriva lui CSM Reşiţa, scor 0-1. Dan Alexa este una dintre principalele variante de înlocuire, însă FANATIK a aflat că Mircea Lucescu are o propunere surprinzătoare: Marius Măldărăşanu. 

Mircea Lucescu, propunere surpriză pentru banca tehnică a Rapidului! Măldărăşanu, dorit de “Il Luce”

Marius Măldărăşanu ar putea reprezenta o variantă foarte bună pentru Rapid, în condiţiile în care el a scris istorie în tricoul “giuleştenilor” pentru care a jucat între 1998 şi 2008. El a fost antrenat de “Il Luce” în sezonul 1998-1999, sezon în care Rapid a câştigat titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Măldărăşanu este în acest moment sub contract cu Metaloglobus, acolo unde reuşeşte minuni. Micuţa echipă din cartierul Pantelimon tocmai a învins cu 2-1 pe U Cluj şi este la doar două puncte de CS Mioveni, echipa de pe locul 2. Metaloglobus are 37 de puncte, la fel ca şi Rapidul, deşi pretenţiile celor două formaţii sunt diferite.

Prin parcursul de până acum sub comanda lui Marius Măldărăşanu, Metaloglobus şi-a asigurat în proporţie covârşitoare locul de liga a doua şi la anul. Însă, dacă echipa bucureşteană va continua evoluţiile bune, ar putea să intre şi în hora promovării.

ADVERTISEMENT

Pancu are de încasat despăgubiri record: “Rămâne să stabilească ei despăgubirile financiare, pentru că eu demisia nu mi-o dau”

De cealaltă parte, situaţia arată rău la Rapid. Cu doar două egaluri şi o înfrângere în 2020, giuleştenii trebuie să se regrupeze rapid, să numească un nou antrenor şi să ţintească victoria împotriva celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu.

După demiterea lui Daniel Pancu, Rapid trebuie să îi plătească despăgubiri de 210.000 de euro, suma până la finalul contractului, aşa cum FANATIK a anunţat. De altfel, tehnicianul a menţionat că cei din conducere trebuie să stabilească despăgubirile:

ADVERTISEMENT

“Rămâne să stabilească ei despăgubirile financiare, pentru că eu demisia nu mi-o dau. Eu am crezut cel mai mult în promovare și nu aș fi demisionat niciodata de la Rapid!”, a menționat Daniel Pancu pentru Prosport.

Dan Alexa, în cărţi! A reuşit o promovare cu Rapidul

Marius Măldărăşanu a antrenat şi la nivelul primei ligi din România. În anul 2018, antrenorul a pregătit-o pe Astra Giurgiu, însă a fost demis de la cârma formaţiei deşi era neînvins în campionat: 2 victorii şi 5 remize. Actualul antrenor al FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a fost “secundul” lui Măldărăşanu la Astra.

ADVERTISEMENT

În cărţi pentru preluarea Rapidului se află şi Dan Alexa. Coincidenţă sau nu, Alexa a antrenat ultima dată tot la Astra Giurgiu, între 13 iunie şi 10 octombrie. El a mai avut un mandat la Rapid, pe care a reuşit să o promoveze pe prima scenă în sezonul 2016-2017.

Mircea Lucescu, propunere surpriză pentru banca tehnică a Rapidului! L-a avut pe Bogdan Vintilă secund la Astra. EXCLUSIV
Mircea Lucescu, propunere surpriză pentru banca tehnică a Rapidului! L-a avut pe Bogdan Vintilă secund la Astra. EXCLUSIV
  • 44 de ani are Marius Măldărăşanu
  • 210.000 de euro are de încasat Pancu despăgubiri de la Rapid

 

 

ADVERTISEMENT