Fotbal international

Mircea Lucescu rămâne la Dinamo Kiev! Răspunsul patronului Igor Surkis către român: “Va trebui să îndurăm multe furtuni împreună!”

28.07.2020 | 11:51
Mircea Lucescu ramane la Dinamo Kiev Raspunsul patronului Igor Surkis catre roman Va trebui sa induram multe furtuni impreuna
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev a clarificat printr-o postare pe Facebook viitorul lui Mircea Lucescu la echipă. După ce, Il Luce l-a anunțat pe patronul Igor Surkis că nu va accepta oferta de a antrena echipa ucrainiană, magnatul a reușit să îl întoarcă din drum cu un răspuns în care îl asigură de toată susținerea pe român. 

Igor Surkis a scris în scrisoarea adresată lui “Il Luce” că speră ca împreună să scrie o istorie glorioasă pe pagina lui Dinamo Kiev și că împreună vor avea de trecut mai multe furtuni, cum a fost și cea de la prezentarea oficială.

ADVERTISEMENT

Apoi a venit și răspunsul lui Mircea Lucescu, care să se fi lăsat convins să continue proiectul de la Dinamo Kiev, având sprijinul necondiționat al patronului Igor Surkis:

Mircea Lucescu rămâne la Dinamo Kiev! Răspunsul patronului Igor Surkis către român

“Dragă domnule Lucescu,

Valul de emoții al unor fani dinamoviști nu poate fi un factor determinant pentru viitorul unei echipe care este pregătită pentru noi provocări sub conducerea dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Amândoi am luat o decizie dificilă. Dar a fost cuprinzător, semnificativ și puternic motivant. Conducerea clubului v-a făcut destul de conștient o ofertă, înțelegând de aici toate riscurile care vor apărea în mediul fanilor în jurul unui astfel de pas.

Nu avem nicio îndoială că, după ce ai acceptat să devii membru al familiei Dynamo, în primul rând, ai fost obsedat de dorința de a întruchipa experiența ta bogată de antrenor și cunoștințe în viitoarele victorii ale clubului.

ADVERTISEMENT

“Împreună acceptăm noi provocări și împreună continuăm să scriem glorioasa istorie a lui Dynamo”

Va trebui să îndurăm mult mai multe furtuni împreună. Dar jucătorii dinamoviști se vor simți încrezători și confortabili atunci când un „marinar” cu experiență precum Mircea Lucescu este la cârmă.

Echipa actuală are un potențial enorm și o dorință copleșitoare de a-și demonstra cele mai bune condiții de joc. La rândul său, conducerea clubului este pregătită nu numai să audă ideile noului staff-tehnic, ci și să acționeze în practică, pentru a crea condițiile potrivite pentru ca acesta să atingă cele mai ambițioase obiective.

ADVERTISEMENT

Împreună acceptăm noi provocări și împreună continuăm să scriem glorioasa istorie a lui Dynamo. Sperăm că legendarul Mircea Lucescu își va lăsa pagina strălucitoare în această cronică. Sinergia noastră este cheia succesului și a noilor victorii!

Cu sinceritate,
Igor Surkis”

Офіційно про Мірчу ЛуческуНа сторінки румунської преси потрапив текст листа, який Мірча Луческу адресував особисто…

Posted by FC Dynamo Kyiv on Tuesday, July 28, 2020

“Temerile mele au fost legate doar de a nu crea dificultăți pentru familia fotbalistică a clubului Dinamo Kiev”

Ulterior, Mircea Lucescu i-a răspuns lui Igor Surkis și i-a spus că va rămâne la Dinamo Kiev:

“Dragă domnule Președinte! 

Am un respect profund pentru eforturile de dezvoltare a lui FC Dinamo. 

Nu am cedat niciodată presiunilor. Și mai ales când am sprijinul unor oameni ca dumneavoastră.

Temerile mele au fost legate doar de a nu crea dificultăți pentru familia fotbalistică a clubului Dinamo Kiev.

Sunt sigur că împreună vom obține rezultatele importante care vor schimba atitudinea radicală de la numirea mea și munca de la club sub conducerea mea.

Ne vedem marți la Kiev”

ADVERTISEMENT
Tags: