Sport

Mircea Lucescu, reacţie după România – Ucraina 3-0: “La cum au jucat în seara asta au demonstrat că pot juca împotriva oricărei echipe!”

Mircea Lucescu a reacţionat după victoria extraordinară a României cu Ucraina, scor 3-0. Legendarul antrenor a declarat că naţionala noastră poată juca împotriva oricărei echipe.
17.06.2024 | 18:55
Mircea Lucescu reactie dupa Romania  Ucraina 30 La cum au jucat in seara asta au demonstrat ca pot juca impotriva oricarei echipe
Mircea Lucescu, reacţie după România - Ucraina 3-0: "La cum au jucat în seara asta au demonstrat că pot juca împotriva oricărei echipe!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a obţinut o victorie fabuloasă împotriva Ucrainei, scor 3-0. “Tricolorii” au marcat prin Nicu Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş şi sunt gata de duelul de sâmbătă împotriva Belgiei.

Mircea Lucescu, reacţie după România – Ucraina 3-0: “Au demonstrat că pot juca împotriva oricărei echipe”

Mircea Lucescu a văzut meciul de lângă premierul Marcel Ciolacu, de la tribuna oficială de pe Allianz Arena. Legendarul antrenor a declarat la final că naţionala noastră se poate bate cu orice echipă:

ADVERTISEMENT

„Victoria e importantă doar dacă aduce o altă victorie. Trebuie să fie un motiv extraordinar de a-și dubla șansele la următorul meci. La cum au jucat în seara asta au demonstrat că pot juca împotriva oricărei echipe.

Am zis că de la încălzire am câștigat. Galeria noastră a fost senzațională, a cântat imnul senzațional, au aplaudat tot meciul. Imediat s-a văzut reacția jucătorilor care au fost mai motivați decât ucrainenii.

ADVERTISEMENT

“Au demonstrat acești băieți că au potențial, chiar dacă joacă într-un fotbal inferior sau în Serie B”

Am fost peste ei la toate punctele. În primul rând să trecem de grupe. Evoluția noastră a fost declanșată de greșeala lui Lunin, iar apărarea noastră a fost senzațională.

E o victorie senzațională pentru fotbalul românesc, au demonstrat acești băieți că au potențial, chiar dacă joacă într-un fotbal inferior sau în Serie B.

ADVERTISEMENT

Jucătorii noștri au talent. Din punctul acesta de vedere, Edi merită felicitări din plin. Prin acest meci a demonstrat că știe ce vrea. Nu a schimbat stilul de joc, a jucat cu aceiași jucători”, a declarat Mircea Lucescu, pentru Pro Tv.

Edi Iordănescu a avut un mesaj echilibrat la finalul confruntării, îndemând la calm şi mulţumind celor 30.000 de fani români prezenţi pe Allianz Arena:

ADVERTISEMENT

“E o zi memorabilă, romanii au fost prezenți în număr mare, ma simt coplesit. Le mulțumesc și romanilor din tara, sunt convins că sunt fericiți. Dacă pana acum mai aveați dubii sper ca acum ma credeti: echipa aceasta are o inima mare! Pleacă trenul intr-o ora și jumătate, nu îmi cereți sa intru în detalii tactice!”, a spus Iordănescu la conferinţă.

ADVERTISEMENT
4,50 este cota oferită de BETANO pentru „X” la meciul Belgia - România