Fotbal international

Mircea Lucescu, regim spartan pentru jucătorii lui Dinamo Kiev: ”După primul antrenament, nu mi-am simțit picioarele”

02.08.2020 | 12:40
Mircea Lucescu regim spartan pentru jucatorii lui Dinamo Kiev Dupa primul antrenament nu miam simtit picioarele
ADVERTISEMENT

Lui Mohammed Kadiri, mijlocaș ganez de la Dinamo Kiev, îi plac metodele de pregătire ale noului său antrenor Mircea Lucescu, chiar dacă sunt foarte dure.

Fanii echipei din Ucraina încă îl contestă pe tehnicianul român, Lucescu ar putea ajunge pe placul lor dacă va ruși să câștige campionatul. Pentru a întrerupe dominația fostei sale echipe, Șahtior, Mircea Lucescu va face multe sacrificii. Tehnicianul român are acum la prima formație și fotbaliști care nu au fost pe placul fostului antrenor de la Kiev, Alexei Mikhailichenko, iar asta se dovedește a fi o alegere bună. Toți fotbaliștii săi încearcă să evolueze cât mai bine la antrenamente pentru a obține un loc de titular.

ADVERTISEMENT

Mohammed Kadiri le-a declarat jurnaliștilor din Ucraina că după primul antrenament sub comanda românului a trebuit să se odihnească extrem de mult.

Mircea Lucescu, regim spartan pentru jucătorii lui Dinamo Kiev: “Se vede focul la antrenamente”

”Cu toții avem o dispoziție grozavă și suntem fericiți să revenim la antrenamente. Pregătirea din pre-sezon este una foarte importantă, una dificilă. Muncim din greu pentru a ne menține la un nivel înalt. Mircea Lucescu este un profesionist în domeniul său. Este respectat la echipă.

ADVERTISEMENT

Acum, lucrăm foarte mult la tactică, cum să ne apărăm, cum să jucăm compact, cum să trecem de la apărare la atac. Lucruri necesare în fotbal. De asta avem nevoie. El ne învață multe, trebuie să reținem și să facem tot ce putem.

Sosirea unui nou antrenor principal este o motivație grozavă. În ochii tuturor se vede focul la antrenamente. Toți se luptă acum pentru un loc de titular. Fiecare încearcă și lucrează la maximum.

ADVERTISEMENT

După primul antrenament, nu mi-am simțit picioarele, am alergat mult. Dar este în regulă, după atâta vacanță”, a spus Kadiri, potrivit site-ului oficial al echipei.

A fost contestat de fanii lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a fost contestat de fanii lui Dinamo Kiev pentru că a fost mult timp antrenorul marii rivale Șahtior. Tehnicianul român a fost foarte aproape să nu o mai antreneze pe Dinamo după criticile venite din partea fanilor. Până la urmă, Lucescu a rămas la Kiev și va încerca să câștige titlul și să întrerupă supremația lui Șahtior.

ADVERTISEMENT

Mohammed Kadiri a reușit să bifeze un sezon în tricoul lui  Dinamo Kiev. În 16 meciuri a jucat pentru echipa din Ucraina și nu a marcat niciun gol. Kadiri a mai evoluat pentru Arsenal Tula și Austria Viena.

ADVERTISEMENT
Tags: